Ferries from Latvia and Lithuania

Feriboturi din Letonia și Lituania - un ghid al rutelor de feribot în Marea Baltică

Marea Baltică este una dintre cele mai aglomerate zone de transport maritim de pasageri din lume, țările baltice având legături de feribot bine dezvoltate între ele.

Mai jos aveți o listă cu cele mai populare rute baltice oferite de Freightlink.

Indiferent de portul din care doriți să plecați, vom găsi opțiunile de transport potrivite pentru dumneavoastră.

Letonia

Germania și Suedia

Lipava

Feriboturi către Germania

Lipava (Liepāja în letonă) este al treilea oraș ca mărime din Letonia și un important port baltic.

În 1997, în zona Lipava a fost creată o zonă economică specială, care a accelerat dezvoltarea economică atât a orașului, cât și a portului în sine.

Din portul Lipava circulă feriboturi de marfă către Travemunde, în Germania.

Rezervați feriboturi din Lipava

Vindava

Feriboturi către Germania și Suedia

Vindava (Ventspils în letonă) este un port situat în nord-estul Letoniei, pe râul Venta și Marea Baltică. Activitățile portului au avut un impact major asupra dezvoltării orașului.

Feriboturile operează pe rute către Travemude în Germania și Nynashamn în Suedia. Un avantaj major al portului este faptul că nu îngheață iarna, în ciuda poziției sale nordice.

Rezervați feriboturi din Vindava

Mai multe feriboturi în Letonia

LITUANIA

Feriboturi cargo către Germania, Suedia, Danemarca

Klaipėda este un oraș în partea de vest a Lituaniei, fiind un important centru comercial baltic și al treilea oraș ca mărime din Lituania.

Portul Klaipėda este cel mai nordic port din Marea Baltică și nu trebuie să se confrunte cu gheața. Prin urmare, traversările pot avea loc pe tot parcursul anului.

De aici pleacă feriboturi spre Rostock, Travemunde, Kiel (Kiel) în Germania, spre Karlshamn și Trelleborg în Suedia, Fredericia și Koge în Danemarca.

Rezervați feriboturi din Lituania


Nu ați găsit ce căutați?

Consultați harta noastră interactivă freightlink. Cu ajutorul acesteia puteți găsi și selecta cu ușurință porturile de interes și puteți verifica rutele de feribot existente.

Aruncați o privire la Întrebări Frecvente, contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți sau contactați expertul nostru în vânzări.

09 Noiembrie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?