Eurotunnel New Vehicle Allocation Process

Eurotunnelul introduce un nou sistem de alocare a vehiculelor

În conformitate cu obiectivul lor de a asigura un serviciu rapid și frecvent cu până la 8 plecări pe oră în zilele de vârf, Eurotunnelul revizuiește în prezent procesul de alocare a vehiculelor pe navete pentru a optimiza fluiditatea traficului pe terminalele lor.

eurotunnel check inȘoferii sunt rugați acum la check-in să menționeze și să confirme dacă vehicolele lor sunt frigo și dacă încărcătura nu contine grăsimi animale sau vegetale. În acest caz, litera "F" va fi tipărită pe chitanța de transport și conducătorii auto vor trebui să urmeze banda desemnată până la benzile de urcare. Este important pentru echipele operaționale de la Eurotunnel să verifice în prealabil poziția cea mai sigură a vehiculului pe navă și, prin urmare, să economisească timp în procesul de îmbarcare.

Semnalizare nouă

Pe banda de urcare a fost instalat un nou sistem de semnalizare pentru a se asigura că vehiculele pot fi alocate pe navete în mod corespunzător și, prin urmare, să permită echipelor noastre să gestioneze eficient capacitatea disponibilă pe camioanele de transport. Conducătorii auto vor trebui pur și simplu să urmeze instrucțiunile date de agenții de pe terminale.

"Până în 2020, o camionetă va pleca în fiecare direcție la fiecare 8 minute. Prin urmare, este esențial să planificăm modernizarea sistemelor și proceselor noastre pentru a răspunde în mod eficient cererii tot mai mari a clienților." Eurotunnel Freight

Dacă aveți întrebări cu privire la noul proces de alocare a vehiculelor, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de relații cu clienți.

23 Iunie 2017

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?