Port Image by William William

Economisiți Bani Transportând Mărfurile prin Dunkerque

Știați că teritoriul portului Dunkerque se întinde pe o suprafață de peste 7.000 de hectare?

Situat la doar 40 km de Dover și la aproximativ 10 km de granița cu Belgia, Dunkerque este portul ideal pentru transportul de mărfuri între Marea Britanie și Europa continentală.

Astăzi analizăm de ce portul de pe locul trei în Franța ar putea fi răspunsul de care are nevoie afacerea dumneavoastră.

Marele port maritim din Dunkerque

Aflat la Marea Nordului, portul Dunkerque este principalul port francez pentru cupru, minereu, cărbune și fructe containerizate.

Datorită apropierii portului de granița cu Belgia (aproximativ 40 km mai aproape decât Calais), transportatorii și curierii care optează pentru Dunkerque pot economisi timp și bani.

Grație mai multor caracteristici ale portului, dacă alegeți să vă transportați mărfurile prin Dunkerque vă puteți bucura de mult mai multe beneficii, inclusiv…

Puteți sta fără grijă

Zona de parcare de la Dunkerque este protejată de două seturi de garduri (cel mai înalt având o înălțime de 4 m), de camere de supraveghere cu infraroșu și de paznici. În același timp, zona de preverificare din port oferă șoferului suficient spațiu pentru a face o pauză și a se odihni înainte de îmbarcarea pe feribot.

Aceste caracteristici contribuie la menținerea bunurilor dumneavoastră în siguranță și vă oferă liniște sufletească.

Este convenabil

Indiferent dacă vă transportați mărfurile prin Dunkerque ⇄ Dover sau Dunkerque ⇄ Rosslare, la terminal sunt disponibile numeroase facilități, inclusiv băuturi, dușuri și facilități vamale.

Acest lucru înseamnă că tot ceea ce șoferul ar putea avea nevoie pentru a se pregăti înainte de călătorie este disponibil într-un singur loc.

Economisiți timp

Vă grăbiți? Nicio problemă.

Șoferii pot profita de avantajele serviciilor DFDS Priority Lane, Fast Lane și a serviciilor de check-in avansat, care le permit șoferilor:

  • ASă evite eventualele cozi și să plece cu următoarea navigație, chiar dacă nava este plină
  • Acces mai rapid la check-in
  • Check-in cu până la 12 ore înainte de plecare

*Vă rugăm să rețineți: se aplică termenii și condițiile. Aflați mai multe

Pentru a achiziționa aceste servicii DFDS, trebuie doar să luați legătura cu echipa noastră de servicii pentru clienți sau să plătiți la check-in-ul DFDS.

A profita de avantajele pe care le oferă Dunkerque este evident. Dar atunci când vă rezervați biletul, este esențială alegerea unui agent de bilete de feribot de marfă care vă poate sprijini cu cele mai bune tarife și servicii pentru clienți.

De ce să rezervați cu noi?

La Freightlink, clienții noștri sunt prioritatea noastră numărul 1. Indiferent dacă ați mai făcut rezervări cu noi în trecut sau dacă este prima dată, vă puteți aștepta la același nivel excelent de servicii pentru clienți. De asemenea, oferim tarife de top în industrie.

Echipa noastră de experți vă poate ajuta și cu rezervarea biletelor pentru încărcături anormale sau periculoase.

Pentru a afla mai multe despre transportul mărfurilor între Europa Continentală și Marea Britanie, consultați harta rutelor noastre sau luați legătura cu unul dintre experții noștri în rezervări de feriboturi de marfă astăzi.

29 Ianuarie 2024

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?