Port of Dover panorama

DFDS Introduce la Dover Formularul de Check-in Rapid pentru Șoferi

Ca parte din noul program de îmbunătățire a serviciului DFDS Eastern Channel, DFDS a indentificat o modalitate pentru ca experiența de check-in a șoferilor să fie îmbunătățită, și-anume o metodă mai rapidă.

DFDS a recunoscut faptul că unii șoferi au nevoie de ajutor atunci cand trebuie să ofere mai multe detalii la check.in. Acest lucru a dus la creerea unei formular de informații pentru șofer, ușor de completat.

Făcând parte dintr-un experiment, la început, fiecare șofer de la Dover va primii un formular laminat care poate fii refolosit și un marker.

DFDS reusable driver information board

DFDS cere șoferilor să completeze detaliile, din lista de mai jos, înainte de a ajunge la port și să prezinte formularul laminat, pașaportul lor dar și certificatul CMR/DGN (dacă este nevoie) atunci când ajung la check-in, astfel economisind foarte mult timp.

  • Număr de Înmatriculare
  • Număr Înmatriculare al Remorcei
  • Număr de Rezervare
  • Ruta
  • Marfă Periculoasă- Da/NU
  • Lungimea Vehiculului în metri

Pe verso formularului este afișat logo-ul DFDS. Formularul poate fii pus în bordul vehiculului când vă apropriați de port pentru a arăta intenția de a traversa cu DFDS atunci când vă apropriați de port.

Dacă aveți întrebări despre noul formular DFDS, discutați cu echipa noastră de relații cu clienții.

21 Aprilie 2017

Caută și Rezervă

Lun, 25 Sep 2023
Mar, 26 Sep 2023
Aveţi nevoie de ajutor?