Eurotunnel Logo and Infographic Header

De ce ar trebui să vă rezervați biletul Eurotunnel Freight cu Freightlink

Eurotunnel Freight oferă cea mai rapidă, mai rentabilă și mai convenabilă metodă de a vă transporta marfa între Europa continentală și Marea Britanie.

Clienții se pot bucura, de asemenea, de economii suplimentare în ceea ce privește timpul de nefuncționare a vehiculelor și orele de lucru ale șoferilor.

Așadar, de ce ar trebui să vă rezervați biletele cu noi?

1. Serviciile noastre

Atunci când vă rezervați biletele pentru Eurotunnel cu Freightlink, vă puteți bucura de o gamă largă de beneficii.

Dar unul dintre principalele avantaje pe care le putem oferi clienților noștri este serviciul nostru pentru clienți, lider în industrie. De aceea, suntem un distribuitor autorizat Eurotunnel Freight.

  • Suntem unul dintre puținii agenți europeni autorizați Eurotunnel Freight
  • Eurotunnel Freight are criterii stricte pentru statutul de agent de rezervări "autorizat". Noi îndeplinim toate criteriile!
  • Eurotunnel Freight ia foarte în serios vânzarea de bilete. Aceștia vor închide conturile oricărui vânzător neautorizat.
  • Nu faceți o rezervare cu un "agent" dubios. S-ar putea să nu mai fie valabilă în momentul în care ajungeți la terminalele din Folkestone sau Calais.
  • Întotdeauna acționăm conform procedurii corecte.
  • 95% dintre clienți recomandă Freightlink!

Eurotunnel Le Shuttle Freight oferă controale și proceduri de securitate riguroase, asigurându-se că șoferii și încărcăturile lor beneficiază de cel mai înalt nivel de protecție.

Indiferent dacă:

  • aveți o întrebare privind organizarea măsurilor de securitate, a documentelor și a declarațiilor vamale înainte de sosirea la Calais sau Folkestone
  • doriți să aflați mai multe despre serviciile Eurotunnel VP și VP Flexi (care sunt special concepute pentru șoferii de furgonete)
  • sau pur și simplu aveți nevoie de asistență pentru a vă face rezervarea...

Echipa noastră de servicii pentru clienți este aici pentru a vă ajuta. Pentru a lua legătura cu noi, sunați astăzi unul dintre experții noștri la +40 (31) 229 4749.

2. Preț

La Freightlink, o mare parte din ceea ce facem este să lucrăm pentru a vă oferi tarife de top în industrie, în fiecare zi a anului. Fie că rezervați o traversare pe zi sau una pe an, vă putem ajuta să economisiți bani.

Iar oferta noastră de bilete Eurotunnel Le Shuttle Freight nu este diferită.

De asemenea, înțelegem că, uneori, circumstanțele se pot schimba după ce ați făcut rezervarea.

De aceea, vă putem ajuta să modificați rezervarea (cum ar fi schimbarea pentru o traversare ulterioară) fără a vă percepe o taxă suplimentară.

3. Simplitatea efectuării rezervărilor

Cu Eurotunnel Le Shuttle Freight, înregistrarea este rapidă și simplă. Iar cu ajutorul aplicației noastre pentru rezervări, organizarea biletelor este la fel de simplă.

Eurotunnel Freight poate circula cu până la 7 trenuri pe oră la orele de vârf, cu un timp mediu de traversare de doar 35 de minute. Alternativ, șoferii de furgonete care doresc să călătorească cu serviciile VP sau VP Flexi pot alege dintre până la 4 trenuri pe oră, cu ore de plecare garantate.

Alegerea traversării potrivite pentru dvs. este ușoară cu Freightlink.

De fapt, atunci când descărcați aplicația Freightlink, puteți finaliza întregul proces de rezervare în doar câteva clicuri (în funcție de nevoile dvs. de rezervare).

Pentru a vă rezerva biletele cu noi și a vă bucura de toate aceste beneficii, consultați pagina noastră pentru rezervări a biletelor Eurotunnel sau luați legătura cu unul dintre experții noștri în rezervări Eurotunnel Le Shuttle Freight astăzi.

25 August 2022

Caută și Rezervă

Joi, 28 Mar 2024
Vin, 29 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?