Martin Brundle Formula 3 Grand Prix Car

Clasicul F3 a lui Martin Brundle în întrecerea Historic Grand Prix de la Zandvoort

Unul dintre cei mai noi clienți Freightlink Motorsport va concura cu Clasicul F3 a lui Martin Brundle - una dintre cele mai renumite mașini de viteză din renumitul sezon 1983 - la Historic Grand Prix din Zandvoort, Olanda din aceast sfârșit de săptămână.

Brundle vs Senna

Mașina F3 a devenit faimă datorită renumitului campionat britanic Vandervell F3 din 1983, în care Brundle s- a întrecut cu legendarul Ayrton Senna pentru obținerea marelui titlu. În cele 20 de curse din acel sezon, doar o singură dată s-a întâmplat când cursa nu a fost câștigată nici de Brundle nici de Senna. De asemenea, sezonul a avut mai mulți șoferi notabili care s-au remarcat pe viitor, inclusiv viitorul câștigător al lui Le Mans, Davy Jones.

După dominarea celor doi în Campionatul de Formula 3 din 1983, ambii șoferi au fost selectați pentru Formula 1 în 1984.

Al 6-lea Campionat Historic Grand Prix din Zandvoort

Cel de-al 6-lea Historic Grand Prix din Zandvoort are loc între 1 și 3 septembrie și nu include doar modelul lui Martin Bundle din Formula 3 în ‘Istoricul F3 1000cc de Trofee Europene’, ci se așteaptă ca încă treizeci până la patruzeci de mașini să fie pe linia de start. Pe parcursul weekend-ului, cei peste 80 de ani de motorsport internațional vor fi prezentați și sărbătoriți cu mai multe curse și demonstrații.

Freightlink Motorsport

La începutul lunii a fost confirmat faptul că Freightlink Motorsport a fost preferatul furnizor de bilete pentru feribot pentru Grand Prix-ul istoric din Zandvoort.

Director de vânzări european, Adam Redford declară:

“Am fost încântat să anunț parteneriatul cu Zandvoort. Este o adevărată recunoaștere a ceea ce încercăm să realizăm. Vreau să spun, cine nu ar vrea să se asocieze cu acest tip de mașini, multe dintre ele având o istorie care pur și simplu îți taie respirația!

Suntem o parte atât de mică din campionatul sau evenimentul la care participați, dar și unul foarte important. Vă lăsăm timpul pentru a vă concentra asupra mașinilor, a șoferilor, a istoriei și a tot ce înseamnă motorsport, avem noi grijă de partea de transport. Am auzit câteva povestiri fantastice în această industrie și suntem bucuroși să facem și noi parte din ele.

Anul următor va veni în forță cu dezvoltări interesante pentru Freightlink, deoarece vom continua să furnizăm serviciul potrivit acolo unde este important și necesar.”

Aveți o cursă în Europa? Sau trebuie să ajungi din Europa pentru a concura în Marea Britanie? Atunci spuneti-ne de unde plecați și la ce campionat doriți să ajungeți și noi ne vom ocupa de tot ce ține de traverare pe apă.

Vizitați freightlink.co.uk/motorsport sau pagina noastră LinkedIn page pentru mai multe informații.

01 Septembrie 2017

Caută și Rezervă

Vin, 29 Mar 2024
Sâm, 30 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?