Vegetables

Cele mai bune rute pentru transportul produselor alimentare populare importate din UE în Marea Britanie

Doar în 2020, 28% din alimentele din Marea Britanie au fost importate din UE.

Care sunt cele mai bune rute pentru a transporta alimente din UE în Regatul Unit?

Haideți să aflăm!

Legume

Știați că până la 90% din salata din Marea Britanie este transportată din țările UE? Și acesta este doar începutul!

Unul dintre principalii furnizori de legume importate în Marea Britanie este Germania.

O traversare cu feribotul de marfă de 19+ ore cu DFDS vă duce mărfurile din Cuxhaven, Germania în portul Immingham, Anglia.

Cu prețuri începând de la aproximativ 653 de lire sterline (Immingham-Cuxhaven), nu este de mirare că această rută rămâme una dintre favoritele întreprinderilor care doresc să importe salată în Marea Britanie.

Cafea

În ciuda faptului că sunt cunoscute la nivel mondial ca națiuni de băutori de ceai, Marea Britanie importă mii de tone de cafea în fiecare an. Asta înseamnă un latte de cafea!

În timp ce aproximativ jumătate din această cantitate provine din America de Sud, o cantitate surprinzătoare va trebui să călătorească doar din UE - și o parte semnificativă din aceasta va veni direct din Belgia.

Una dintre cele mai bune rute pentru companiile care doresc să își transporte boabele de cafea în Marea Britanie din Belgia este Zeebrugge ⇄ Tilbury cu P&O Ferries. Cu o traversare de doar 8+ ore începând de la aproximativ 460 de lire sterline, vă veți întreba unde a fost această rută toată viața dvs.

Produsele lactate

Un număr uriaș de produse lactate care sunt importate în Marea Britanie în fiecare an provin din Franța, iar o mare parte dintre acestea vor ajunge în Marea Britanie prin ruta de feribot Calais ⇄ Dover.

Această rută legendară durează doar 2+ ore. Și cu prețul unei călătorii de doar 146 de lire sterline, ați fi nebuni de legat să le ratați!

Cu cea mai recentă versiune a soluției noastre complete de rezervare a feriboturilor de marfă și a tunelurilor, The Freightlink App, vă puteți rezerva cu ușurință următorul bilet de feribot de marfă cu doar câteva clicuri.

24 Mai 2022

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?