Cork Port

Brittany Ferries introduce noul Program de Iarnă Irlanda <> Spania

În aprilie, Brittany Ferries a introdus un nou traseu de feribot, pe ruta Cork - Santander. Datorită popularității sale, a fost extinsă acum pentru a include un program de navigație pe timp de iarnă pentru a răspunde sporirii traficului de mărfuri și vehicule comerciale între Spania și Irlanda.

În noul program, Connemara va părăsi Cork în zilele de luni și vineri la ora 11:30 pentru a sosi la Santander la ora 8 dimineața, miercuri și duminică.

Noul program marchează prima dată când Brittany Ferries va oferi un serviciu cu normă întreagă, pe tot parcursul anului, din Irlanda. Traseul Cork <> Roscoff (care funcționează de 40 de ani) va reîncepe din martie 2019. Programul a fost introdus pentru a face traseul mai potrivit pentru nevoile transportatorilor din Irlanda.

Directorul Brittany Ferries, Simon Wagstaff, a explicat:

"Ne-am consultat cu transportatorii, iar aceștia au oferit un feedback în unanimitate despre cum ar dori să vadă plecările de seară mai târziu, pentru a permite timp pentru călătoriei până în port, ceea ce la rândul lor le permite un început mai devreme în Santander pentru continuarea călătoriei. Pe măsură ce nesiguranța privind Brexit continuă, noul nostru serviciu oferă o conexiune garantată pentru exportul de mărfuri din Irlanda direct către Europa continentală, permițând transportatorilor de mărfuri și pasagerilor să ocolească Marea Britanie și podul francez în Spania."

CCO-ul Portului Cork, Conor Mowlds a adăugat:

"Cifrele de marfă utilizate până în prezent prin intermediul acestui serviciu, RoPax, sunt foarte încurajatoare, iar noul program va contribui la creșterea transportului de mărfuri în timpul sezonului de iarnă. Prin negocierile pe care Brexit le dezvoltă săptămânal, opțiunea pentru transportatorii de marfă de a ocoli podul terestru din Marea Britanie va fi și mai atractivă, iar noi ne luăm angajamentul de a colabora îndeaproape cu Brittany Ferries pentru a asigura că această rută continuă să fie un succes."

Programul de iarnă se va desfășura până la 1 martie 2019, cu excepția perioadei de Crăciun și a Anului Nou.

07 Ianuarie 2019

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?