food

Actualizare P&O Ferries - Masă gratuită în Februarie pentru șoferii de marfă (Dover - Calais)

Începutul anului 2021 ne-a lovit pe toți cu o mulțime de schimbări după Brexit și, pe măsură ce urmează să lăsăm în urmă luna Ianuarie, avem câteva vești interesante de împărtășit cu șoferii noștri de marfă.

MASĂ GRATUITĂ FEBRUARIE

Începând de luni, 1 Februarie, vom oferi mese gratuite tuturor șoferilor de marfă care călătoresc cu noi între Dover și Calais în cursele noastre Off-Peak *. Da, ați citit corect, oferim mâncare GRATUITĂ tuturor șoferilor.

Vor fi incluse în meniu toate felurile de mâncare preferate ale șoferilor noștri, inclusiv pește și cartofi prăjiți, tocană de vită și micul dejun complet englezesc. Bucătarii noștri sunt ocupați să planifice o listă de opțiuni delicioase, astfel încât să vă putem surprinde pe dvs. sau pe șoferii dvs. cu o varietate de mese calde, gătite cu mare drag și satisfăcătoare de care beneficiați când călătoriți cu noi.

CUM FUNCTIONEAZÃ?

Pentru a beneficia de o masă GRATUITĂ, tot ce trebuie să faceți este să călătoriți cu noi în luna Februarie pe o traversare Off-Peak în următoarele zile și ore:

*Luni până Vineri
de la ora 00:00 până la ora 08:00

* Toată ziua Sâmbăta și Duminica
începând de la ora 00:00 Vineri până Luni la ora 08:00

Doar prezentați biletul de îmbarcare la un membru al echipei noastre la bord și bucurați-vă de delicioasa masă gratuită.

ȘTIAȚI?

Acum, deorece Marea Britanie a părăsit UE și Duty Free a revenit, atunci când șoferii fac cumpărături în magazinele noastre World Duty Free, acestea pot economisi până la 50% din prețul din Marea Britanie pentru o gamă întreagă de produse alcoolice și de tutun. Pe lângă această ofertă uimitoare, clienții de transport marfă beneficiază de o reducere suplimentară de 10% (reducerea nu se aplică produselor Chanel, de tutun, de ziare și reviste).

Sperăm să vă întâmpinăm pe dvs. sau pe șoferii dvs. la bord în Februarie.

P&O Ferries

28 Ianuarie 2021

Caută și Rezervă

Mar, 19 Mar 2024
Mie, 20 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?