Stena Line

Actualizare Operatorului de feribot Stena Line - Porturile Mării Irlandeze: Introducerea taxelor de parcare a remorcilor pe terminale și a taxelor de manevrare

În ultimele luni, nivelul de congestionare în porturile și terminalele noastre a crescut, în special din cauza că remorcile neînsoțite au fost lăsate pe teren pentru perioade îndelungate. Din păcate, problema a ajuns acum în stadiul în care suntem compromiși operațional în toate terminalele portului, ceea ce provoacă probleme grave la încărcarea și descărcarea navelor.

Datorită frecvenței serviciilor noastre, trebuie să lucrăm în perioade de timp strânse, fiind nevoie de schimbări rapide ale navelor. Terminalurile portului au o capacitate suficientă pentru a facilita încărcarea / descărcarea navelor noastre, dar de multe ori terminalul este blocat din cauza numărului de remorci rămase la fața locului, uneori pentru mai multe săptămâni.

În consecință, am decis să introducem taxe zilnice de parcare a remorcilor și, dacă este necesar, taxe de manevrare care vor fi percepute operatorilor care lasă remorci pe teren pentru o perioadă mai lungă de 3 zile. Aceste taxe vor intra în vigoare începând cu data de 01 Iulie 2020.

Această scrisoare vă oferă o notificare în avans despre introducerea taxelor de parcare, astfel încât să aveți suficient timp pentru a vă organiza viitoarele tracțiuni și modele de lucru. Obiectivul principal este să asigure colectarea promptă a tuturor unităților neînsoțite, pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor pe port și siguranța atât a personalului portului, cât și a șoferilor care vizitează.

Stena Line

Official Press Release, Charges and Terms & Conditions (PDF)

Port Quay Storage Charges

02 Iunie 2020

Caută și Rezervă

Mar, 19 Mar 2024
Mie, 20 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?