DFDS logo

Actualizare DFDS - Servicii de linie rapidă / prioritară la Dover, Dunkerque și Calais

Linie prioritară

Aceasta este disponibilă în toate cele trei porturi (Calais, Dover și Dunkerque), de la check-in. În perioadele aglomerate, o cantitate limitată de spațiu pe nave va fi disponibilă pentru clienții de marfă care sunt dispuși să plătească o taxă suplimentară pentru a pleca pe o navă care altfel ar fi plină, reducând astfel timpul de așteptare. Acest lucru este disponibil pe baza ideii primul venit, primul servit.

Pistă rapidă

Acest lucru oferă clienților noștri o opțiune de a evita cozile lungi, apropiindu-se de portul Dunkerque, de a avea acces mai rapid la cabinele de check-in și de a fi înregistrat pentru următoarea plecare disponibilă. O cantitate foarte limitată de spațiu pe nave va fi disponibilă pentru acest serviciu.

Condiții de utilizare

Pentru a vă asigura că șoferii dvs. pot utiliza această facilitate cât mai eficient, vă rugăm să consultați mai jos condițiile de utilizare:

  • Banda rapidă este disponibilă DOAR din portul Dunkerque.
  • Dacă șoferul dvs. primește acces la cabina de check in Dunkerque prin intrarea pe banda rapidă, se va percepe o taxă pentru această facilitate.
  • Nici pista rapidă, nici linia prioritară nu oferă prioritate la încărcare. Această facilitate oferă doar o opțiune de „navigare mai devreme”. Nu vă putem garanta că șoferul dvs. va fi primul la venire sau la plecare de pe vas.
  • • Spațiul pista prioritară/rapidă al navei va fi emis pe baza primul venit, primul servit, în funcție de disponibilitate.

DFDS Freight

Clienții pot achiziționa aceste servicii DFDS contactând echipa noastră de servicii pentru clienți. În mod alternativ, puteți efectua o plată cu carduri de credit, debit / credit la check-in DFDS.

12 Noiembrie 2019

Caută și Rezervă

Joi, 28 Mar 2024
Vin, 29 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?