Sari la conținutul principal

Scrabster

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Serviciile de feribot transport marfă Scrabster din Scoția către Orkney. Portul pentru feriboturi Scrabster este localizat în partea nordica a Scoției, aproape de Thurso și la aprox. 180 km de Inverness. Scrabster este un port important pentru industria de pescuit a Scoției,și ferboturi traversează de aici, în mod regulat,către Stromness în Orkney. Traversarea de feribot din Stromness către Scarbster durează doar 90 de minute, dar cea mai lungă traversare către Insulele Orkney operează pe ruta Aberdeen-Kirkwall. Puteți folosi link-ul de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă din Orkney pentru furgoneta, camionul sau tirur dvs. pe ruta Scrabster-Stromness.

Rute Feribot la Scrabster

2 treceri pe zi
Traversarea durează 2 ore

Rute Feribot de la Scrabster

2 treceri pe zi
Traversarea durează 2 ore

Scrabster Detalii

Geolocation

Northlink Ferries Scrabster: Queen Elizabeth Pier, Scrabster, Caithness, KW14 7UT

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative