Testimoniale și recenzii

IMPORTANT TRAVEL UPDATES

De când am decis să rezervăm cu Freightlink, renunțând la furnizorul nostru anterior, îmbunătățirea serviciului pe care am experimentat-o a fost o plăcere. Având un volum mare pentru traversările pe Canalul Englezesc, sistemul de rezervare online al firmei Freightlink permite companiei noastre să facă rezervările la orice oră din și sau din noapte. În acest fel îmi economisesc bani și pot folosi acest sistem chiar și atunci când am uitat să fac o rezervarea pentru un șofer. Cred că poți vorbi ușor cu echipa Freightlink și dacă trebuie să vorbesc cu cineva de la firma sunt mereu acolo să-mi răspunda la telefon.

European Courier Company
West Midlands, UK

Freightlink este un furnizor de încredere, știu că atunci când vreau să fac o rezervare ei o pot face fără pic de probleme. Atunci când apare o problemă (ca în toate afacerile) încearcă din greu să le rectifice căt de repede pot. Un exemplu bun ar fi atunci când călătoream către Franța cu Eurotunnel într-o sâmbăta seara și erau niste probleme la Folkestone care au rezultat în imposibilitatea mea de a îmbarca trenul deci am avut întărzieri la livrare. Atunci când le-am trimis un mail, Duminică seara, echipa Freightlink a investigat problema imediat, s-au oferit să le scrie clientului meu explicându-i că nu este vina mea și am primit chiar și un telefon de la Directorul de Vânzări de la Eurotunnel, Luni dimineața, pentru a-și cere scuze pentru greșeala pe care au făcut-o. Acest nivel de serviciul oferit este tipic pentru Freightlink,ceea ce mă face să nu ezit să recomand Freightlink către alte companii de curierat.

European Courier Owner/Operator
Leicestershire, UK

Clienți noștri au cereri foarte mari și se așteaptă să le oferim un serviciul la un nivel foarte înalt la prețuri competitive-și noi așteptăm același lucru de la furnizorii noștri. Pot integra Freighlink în această categorie fără nici un dubiu. Sunt prietenoși, echipa lor de Relații cu Clienți mă ajută cu orice problemă și imi oferă mereu sfaturi și încearcă să găsească soluții pentru traversările mele către Europa, ceea ce ne permite nouă să oferim un serviciu de calitate clienților noștri.

International Haulage Contractor
Staffordshire, UK

Freightlink au făcut întotdeauna tot ceea ce este posibil pentru a ne ajuta atunci când am avut nevoie, lucru pe care-l apreciez foarte mult. Orice modificări făcute la ora de traversare sau numărul de înregistrare se rezolvă foarte repede și foarte eficient, și nimic din cele enumărate mai înainte nu pare să fie o problemă pentru ei. Întotdeauna primesc un telefon pentru a mi se spune că schimbările au fost efectuate. Informația despre traversare pe care Freightlink ne-o oferă ne ajută să monitorizăm deplasarea vehicului nostru pentru a ne asigura că nivelul serviciului nostru este constant. Freightlink îmi oferă posibilitatea de a modifica rezervarea și de a folosi un alt operator dacă este nevoie, lucru pe care nu a-și putea să-l fac dacă rezerv direct cu un singur operator de bilete feribot transport marfă. Echipa Freightlink este profesionistă, politicoasă și întotdeauna veselă și simt că sunt în siguranță de fiecare dată când îi rog să aibe grija de traversările mele cu feribotul. Nu am ezitat nicodata în a recomanda firma Freightlink.

Leading Irish distribution Company
Dublin, Republic of Ireland