Salt la conținutul principal

Tayinloan

Feriboturi transport marfă din Tayinloan către insula Gigha. Portul pentru feriboturi Tayinloan este localizat pe coasta de vest a peninsulei Kintyre în Argyll și Bute. De aici feriboturile traversează către satul Ardminish pe insula Gigha, care este la 5km de coasta Kintyre. Nu o să fiți întâmpinați de un angajator în acest port, dar există o sală mică de așteptare și un magazin la aprox. 0,8 km distanța.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine din Scoția către insula Gigha pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs., pe ruta Tayinloan Gigha.

Rute Feribot la Tayinloan

10 treceri pe zi
Durata traversării este de 0 ore
Detalii

Rute Feribot de la Tayinloan

10 treceri pe zi
Durata traversării este de 0 ore
Detalii

Tayinloan Detalii

Geolocation

Cal Mac Ferries Tayinloan: The Ferry Terminal, Tayinloan, By Tarbert, Argyll, PA29 6XG

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre