Sari la conținutul principal

Port Askaig

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Bine ați venit la Freightlink unde puteți rezerva bilete feribot transport marfă din Port Askaig către Insula Islay.

Port Askaig este localizat pe coasta de est a insulei Islay. Islay este cea mai sudică insula din Inner Hebrids și a cincea ca mărime dintre insulele Scoțiene și Port Askaig este cel mai mare port ca și mărime din Islay cu feriboturi traversând către Kennacraig. Alte feriboturi către Islay navighează către Port Ellen. Facilitățile din Port Askaig includ o sală mică de așteptare și toalete dar și magazine în apropriere. Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine din Scoția către Insula Islay pentru furgoneta, camionul și tirul dvs., pentru ruta Port Askaig-Kenncraig.

Rute Feribot la Port Askaig

Traversări multiple pe zi
Traversarea durează 2 ore
Detalii

Rute Feribot de la Port Askaig

Traversări multiple pe zi
Traversarea durează 2 ore
Detalii

Port Askaig Detalii

Geolocation

Cal Mac Ferries Port Askaig: The Ferry Terminal, Port Askaig, Isle of Islay, PA46 7RB

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative