Sari la conținutul principal

Nisa

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Rezervă bilete feribot transport marfă din Corsica către Nisa.

Portul de feriboturi Nisa este situat în Marea Mediterană, în sud estul Franței. Portul Nisa mai este cunoscut și ca portul Lympia, derivate de la primăvara Lympia unde munca în port a început în anul 1745. Nisa este cel mai apropriat punct de Franța lângă Corsica și puteți luat un feribot Corsica de aici către Ajaccio, Bastia, Ile Rousse sau Calvi.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă pentru furgoneta,camioanele sau tirurile dvs., pe rutele Nisa-Ile Rousse, Nisa-Calvi, Nisa-Ajaccio sau Nisa-Bastia.

Rute Feribot la Nisa

1 traversare pe săptămână
Traversarea durează 6 ore
Detalii
1 traversare pe săptămână
Traversarea durează 10 ore

Rute Feribot de la Nisa

2 traversări pe săptămână
Traversarea durează 5 ore
Detalii
1 traversare pe săptămână
Traversarea durează 10 ore

Nisa Detalii

Geolocation

Corsica Sardinia ferries Nice: Port de Commerce, 06000, France

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative