Salt la conținutul principal

Kristiansand

Mulțumim pentru că ne-ați vizitat | găsiți și rezervați bilete feribot transport marfă din Kristiansand către și din Norvegia sau către alte rude din Danemarca.

Portul de feribot Kristiansand este localizat în sudul Norvegiei și este cunoscut ca poarta Norvegiei către Europa. Drumurilor bune din această zona fac accesul ușor către Oslo, Stavanger și Bergen.

Portul de feribot Kristiansand este mic dar modern și are facilități bune pentru șoferi și pasageri, iar serviciile vamale asigura trecerea ușoara a clienților de îndață ce ajung in Norvegia.

Rezervați un bilet feribot transport marfă din și către Danemarca pentru furgonete, camioane și tirurile dvs., pe ruta Kristiansands Hirtshals .

Rute Feribot la Kristiansand

2 treceri pe zi
Durata traversării este de 3 ore

Rute Feribot de la Kristiansand

2 treceri pe zi
Durata traversării este de 3 ore

Kristiansand Detalii

Geolocation

Color Line Kristiansand: Fergeterminalen, 4600, Kristiansand, Norway

Fjord Line Kristiansand: Vestre Strandgate 31, 4611 Kristiansand S., Norway

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre