Sari la conținutul principal

Kristiansand

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Mulțumim pentru că ne-ați vizitat | găsiți și rezervați bilete feribot transport marfă din Kristiansand către și din Norvegia sau către alte rude din Danemarca.

Portul de feribot Kristiansand este localizat în sudul Norvegiei și este cunoscut ca poarta Norvegiei către Europa. Drumurilor bune din această zona fac accesul ușor către Oslo, Stavanger și Bergen.

Portul de feribot Kristiansand este mic dar modern și are facilități bune pentru șoferi și pasageri, iar serviciile vamale asigura trecerea ușoara a clienților de îndață ce ajung in Norvegia.

Rezervați un bilet feribot transport marfă din și către Danemarca pentru furgonete, camioane și tirurile dvs., pe ruta Kristiansands Hirtshals .

Rute Feribot la Kristiansand

O trecere pe zi
Traversarea durează 3 ore
9 traversări pe săptămână
Traversarea durează 4 ore

Rute Feribot de la Kristiansand

O trecere pe zi
Traversarea durează 3 ore
9 traversări pe săptămână
Traversarea durează 6 ore

Kristiansand Detalii

Geolocation

Color Line Kristiansand: Fergeterminalen, 4600, Kristiansand, Norway

Fjord Line Kristiansand: Vestre Strandgate 31, 4611 Kristiansand S., Norway

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge