Sari la conținutul principal

Kennacraig

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Bine ați venit la Freightlink unde puteți să rezervați bilete feribot transport marfă din Kennacraig către Insula Islay.

Portul de feriboturi Kennacraig este localizat în pensinsula Argyll, Scoția. De aici puteți să luați un feribot către portul Askaig și portul Ellen în insula Islay. Islay este cea mai sudică insulă din Inner Hebrides și a cincea ca și mărime din insulele Scoțiene.

Facilitățile din portul Kennacraig include o mică cameră de așteptare, toalete și un automat.

Puteți să folosiți link-urile de mai jos pentru a rezerva un bilet feribot transport marfă ieftine din Scoția către Insula Islay pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe rutele Kennacraig Port Askaig și Kennacraig Port Ellen

Rute Feribot la Kennacraig

Traversări multiple pe zi
Traversarea durează 2 ore
Detalii
Traversări multiple pe zi
Traversarea durează 2 ore
Detalii

Rute Feribot de la Kennacraig

Traversări multiple pe zi
Traversarea durează 2 ore
Detalii
Traversări multiple pe zi
Traversarea durează 2 ore
Detalii

Kennacraig Detalii

Geolocation

Cal Mac Ferries Kennacraig: The Ferry Terminal, Whitehouse, by Tarbert, Argyll, PA29 6YF

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative