Sari la conținutul principal

Jersey

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Rezervați bilete feribot transport marfă din Canalul Mânecii cu Condor Ferries.

Portul pentru feriboturi Jersey este localizat în St Helier, în capitala insulei. St Helier este localizat în sudul insulei și de aici puteți să luați un feribot din Marea Britanie către Insulele Canalului. Există și feriboturi din Jersey către St Malo în Franța sau către Guernsey.

Feriboturile către Poole și St Malo sunt feriboturi rapide și vehiculele sunt acceptate într-un număr limitat. În mod normal, vehiculele comerciala iau feriboturile către Insulele Canalului din Portsmouth.

Portul Jersey are facilități dar există și altele pe insulă. Anumite vehicule, e posibil să aibe nevoie de permise speciala să călătorească pe insulă.

Puteți să folosiți link-urile de mai jos pentru a rezerva feriboturi transport marfă din Jersey către Insulele Canalului pentru furgoneta sau tirul dvs. pe rutele Jersey-Portsmouth sau Jersey-Poole.

Rute Feribot la Jersey

12 traversări pe săptămână
Traversarea durează 2 ore
Detalii
0 traversări pe săptămână
Traversarea durează 5 ore
Detalii
11 traversări pe săptămână
Traversarea durează 10 ore
Detalii
1 traversare pe săptămână
Traversarea durează 6 ore
Detalii

Rute Feribot de la Jersey

3 traversări pe săptămână
Traversarea durează 2 ore
Detalii
0 traversări pe săptămână
Traversarea durează 5 ore
Detalii
11 traversări pe săptămână
Traversarea durează 9 ore
Detalii
1 traversare pe săptămână
Traversarea durează 2 ore
Detalii

Jersey Detalii

Geolocation

Condor Ferries Jersey: The Elizabeth Terminal, St Helier, Jersey

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative