Salt la conținutul principal

Cork

Bilete feribot transport marfă și servicii online de feribot, rezervați bilete feribot transport marfă din Cork din Irlanda către Franța.Portul pentru feriboturi Cork este un port de apă adâncă localizat pe coasta de sud al Irlandei și este al doilea cel mai aglomerat port din țară. Feriboturile către Cork se opresc la terminalul Ringaskiddy, care oferă servicii de feribot din Roscoff o dată pe săptămână între Martie și Noiembrie.

Feriboturile dintre Swansea și Cork au încetat să opereze din februarie 2011 atunci când operatorii Fastnetline au intrat în faliment.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva un bilet feribot transport marfă ieftin pentru furgoneta, camionul sau tirur dvs., din Franța către Irlanda pe rutele Cork Roscoff sau Scoff Cork

Cork Detalii

Geolocation

Brittany Ferries Cork: Ringaskiddy ferry terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre