Sari la conținutul principal

Cork

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Bilete feribot transport marfă și servicii online de feribot, rezervați bilete feribot transport marfă din Cork din Irlanda către Franța.Portul pentru feriboturi Cork este un port de apă adâncă localizat pe coasta de sud al Irlandei și este al doilea cel mai aglomerat port din țară. Feriboturile către Cork se opresc la terminalul Ringaskiddy, care oferă servicii de feribot din Roscoff o dată pe săptămână între Martie și Noiembrie.

Feriboturile dintre Swansea și Cork au încetat să opereze din februarie 2011 atunci când operatorii Fastnetline au intrat în faliment.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva un bilet feribot transport marfă ieftin pentru furgoneta, camionul sau tirur dvs., din Franța către Irlanda pe rutele Cork Roscoff sau Scoff Cork

Rute Feribot la Cork

2 traversări pe săptămână
Traversarea durează 14 ore

Rute Feribot de la Cork

2 traversări pe săptămână
Traversarea durează 15 ore

Cork Detalii

Geolocation

Brittany Ferries Cork: Ringaskiddy ferry terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative