Salt la conținutul principal

Arrecife

Servicii de feribot transport marfă din Arrecife către Lanzarote.

Portul pentru feriboturi Arrecife este localizat pe Insulele Canare și de aici puteți să luați un feribot către Cadiz, Las Palmas, Gran Canaria, Puerto Roasio, Fuerteventura sau Santa Cruz Tenerife.

Portul Arrecife a devenit al treiles port din Insulele Canare incluzând transport marfă, containere și nave de croazieră. Facilitățile portului sunt limitate dar există magazine și restaurant în apropriere.

Puteți să folosiți link-urile de mai jis pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine către Insulele Canare sau către Spania pentru furgoneta, camionul sau tirul dvs. pe rutele Arrecife Cadiz, Arrecife Las Palmas Gran Canaria , Arrecife Puerto Rosario sau Arrecife Santa Cruz Tenerife.

Rute Feribot la Arrecife

1 traversare pe săptămână
Durata traversării este de 31 ore
Detalii

Rute Feribot de la Arrecife

2 traversări pe săptămână
Durata traversării este de 71 ore
Detalii

Arrecife Detalii

Geolocation

Acciona Trasmediterranea Arrecife: José Antonio, 90, C.P. 35500, Lanzarote, Canary Islands

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Nu există porturi alternative

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre