Rute feribot pentru vehicule comerciale pe Marea Mediterană

Deși nu există rute de feribot directe din România către Marea Mediterană, oferim un serviciu complet pentru a acomoda aceste cereri. Cele mai populare destinații include Italia, Tunisa, Malta, Cipru și Insulele Grecești.

cyprus - greecePentru a putea accesa aceste rute va trebui să călătoriți către Spania, Grecia sau chiar Italia. Cea mai ușoară variantă de a ajunge în Insulele Grecești este să traversați Bulgaria. Pentru a folosi traversările de feribot de pe Marea Mediterană de Vest (cele către Insulele Baleare, Insulele Corsice sau către Sardinia) este nevoie să conduceți prin Croația, Slovenia și sa accesați Italia prin partea nord. Sau o altă variantă de a ajunge in Italia este să folosiți rutele de feribot din Grecia către Italia. Click aici pentru rutele de feribot din Grecia către Italia.

italy - tunisiaDacă doriți să călătoriți către Cipru atunci va trebui să începeți călătoria prin a traversa Bulgaria și sa luați feribotul din Grecia către Cipru (Lavrio-Limassol). De acolo o să folosiți operatorul Salamis Lines, care face această rută o dată pe săptămână. O altă opțiune o reprezintă accesul către Cipru din Italia-din Italia puteți să luați feribot pe ruta Ancona-Grecia, Bari-Grecia sau Brindisi-Grecia.

heraklionDacă plănuiți să ajungeți în Tunisia, atunci va trebuie să ajungeți în Italia, traversând Ungaria și Slovenia iar din Italia să luați feribotul către Tunisa pe rutele Palermo-Tunisia, Genova-Tunisia, Salerno-Tunisia , Livorno-Tunisia. Folosind aceste rute veți traversa cu operatorul Grimaldi Lines sau Grandi Navi Veloci. Pentru mai mult informații click aici.

Dacă doriți să ajungeți în Insula Grecească Heraklion, trebuie să traversați Bulgaria pentru a ajunge în Grecia și de acolo să luați feribotul către Heraklion (Piraeus-Heraklion) . Pe această rută sunt doi operatori de feribot Minoan Lines și Superfast Ferries. Există două traversări zilnice.

malta

Pentru Malta, va trebuie să ajungeți în Italia și de acolo să luați feribotul către Malta. (Genova-Valetta, Salerno-Valleta, Catania-Valetta, Pozzalo-Valleta). Feriboturile de pe această rută aparțin operatorilor Grimaldi Lines și virtu Ferries. Pentru a afla mai multe click aici.

Caută și Rezervă

Sâm, 23 Sep 2023
Dum, 24 Sep 2023
Aveţi nevoie de ajutor?