DFDS logo

Update DFDS - Închiderea rutei Tilbury ⇄ Calais

Din cauza dificultăților operaționale și a unei evoluții dificile a pieței, după o analiză atentă, începând cu 1 ianuarie 2024, s-a decis încetarea serviciului nostru între Calais și Tilbury.

Ultima plecare va fi din Tilbury, sâmbătă 30 decembrie, ora 10:00.

Pentru a sublinia angajamentul nostru continuu față de stimații noștri clienți și pentru a vă sprijini pe dvs. și afacerea dvs., începând de luni, 18 decembrie 2023, vom reîncepe serviciile pentru remorci neînsoțite între Calais și Dover. Vom continua să oferim cea mai mare varietate și frecvență pe Canalul Mânecii, atât Dover<>Dunkerque, cât și Dover<>Calais oferind acum atât servicii însoțite, cât și neînsoțite.

Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat serviciului Tilbury<>Calais și dorim să oferim tuturor clienților actuali ai Tilbury<>Calais opțiunea de a opta pentru serviciul nostru neînsoțit pe rutele din Dover. Vă rugăm să vă adresați managerului dumneavoastră de vânzări pentru a discuta opțiunile sau dacă aveți întrebări.

Trecerea la Dover<>Calais

Atunci când treceți la serviciul nostru Dover<>Calais, vă reamintim că trebuie să vă contactați brokerul vamal pentru a organiza modificarea corespunzătoare a documentației vamale.

Dorim să profităm de această oportunitate pentru a vă reaminti că, atunci când expediați prin portul Dover, taxele auxiliare specifice portului se vor aplica în mod normal (taxa portuară și taxele de staționare prelungită după 24 de ore de staționare). Vă rugăm să rețineți că aceste taxe sunt aplicate de către port și nu sunt responsabilitatea DFDS.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră continuu și pentru înțelegere.

DFDS

21 Decembrie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?