BAF up

Sumar BAF suprataxă combustibil - Noiembrie 2019

Prețurile BAF / MARPOL au înregistrat o creștere generală în această lună.

Stena Line este redusă pe unele rute - de exemplu, rute Heysham <> Belfast cu vehicule lungi de 0-6 metri, în scădere de la 13,22 GBP la 12,63 GBP.

DFDS LD Lines sunt crescute, de la 14,66 GBP la 15,51 GBP în această lună pe rutele lor Newhaven <> Dieppe. CLdN Cobelfret continuă această tendință cu o creștere a rutelor Rotterdam <> Dublin, de la 41,64 lire sterline luna trecută la 48,62 lire sterline în această lună.

O listă completă de prețuri se găsește pe pagina noastră privind suprataxa BAF a operatorilor de feribot .

BAF este o suprataxă de combustibil folosită de unii operatori pentru a contribui la costurile uriașe de combustibil ocazionate de exploatarea feribotului. Aceasta este o taxă suplimentară pe rezervare și este decisă lunar de către operatori, în funcție de costurile cu combustibilul.

Este important pentru noi să subliniem că această taxă nu este unică pentru Freightlink și este un cost inevitabil decis de operator. Pentru toate rezervările va fi percepută suprataxă aplicabilă în momentul călătoriei. Dacă rezervați pentru călătorie în luna curentă, prețurile afișate pe site-ul nostru includ toate suprataxele de combustibil aplicabile, pentru confortul dvs.

BAF poate varia în mod masiv între operatori și rute, trecerile mai lungi cu feribotul ard mai mult combustibil, care tinde să conducă la o suprataxă mai mare. Unii operatori decid această taxă în funcție de un procent din tarif, în timp ce alții taxează pe unitate, care poate varia în funcție de dimensiunea vehiculului dumneavoastră. Unele rute au, de asemenea, o taxă MARPOL sau de sulf. În esență, prețul carburantului la momentul navigării dictează cantitatea de suprataxă și este motivul pentru care se schimbă lună de lună.

13 Noiembrie 2019

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?