Stena Line logo

Stena Line Update : Extinderea serviciului Irlanda-Franța

Stena Line prezintă o creștere majoră a numărului de opțiuni și a capacității de transport pentru clienții de marfă și pasageri pe ruta Rosslare-Cherbourg, odată cu adăugarea navei Stena Vision.

Introducerea navei Stena Vision pe ruta Irlanda-Franța oferă o creștere semnificativă a capacității, alături de nava existentă pe această rută, Stena Horizon.

Stena Vision este programată să înceapă serviciul în iunie 2023 și va crește frecvența pe această rută la șase plecări pe săptămână în fiecare direcție. Stena Line va oferi astfel cel mai scurt, mai rapid și mai frecvent serviciu de feribot spre și dinspre Irlanda și continentul european.

Odată cu adăugarea acestei nave, își vor dubla frecvența de navigație și vor adăuga o capacitate de transport de marfă suplimentară de 20%.

Introducerea navei Stena Vision este o veste binevenită pentru sectorul transportului de marfă, care a înregistrat o creștere a cererii de servicii directe către Franța din partea transportatorilor în urma Brexitului. Stena Vision va crește, de asemenea, capacitatea de însoțire a șoferilor, cu mai mult spațiu în cabină pentru șoferii de marfă.

Stena Vision va sosi proaspăt de pe Marea Baltică, unde operează în prezent pe ruta aglomerată suedezo-poloneză de la Karlskrona la Gdynia.

La începutul anului viitor, Stena Vision va fi înlocuită pe această rută de noua Stena Line Stena Ebba, un E-Flexer mai mare.

Date despre Stena Vision

Capacitate de pasageri: 1.300

Cabine: 485 (inclusiv 1 apartament Deluxe, 10 cabine Deluxe, 42 de cabine superioare și 42 de cabine pentru animale de companie).

Vehicule: 120 de unități de marfă (camioane sau remorci, 440 de mașini sau o combinație a celor două).

05 Decembrie 2022

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?