Stena Line crește numărul de traversări pe ruta Rostock-Trelleborg.

Încă din Aprilie 2016 Stena Line oferă clienților de feribot comercial un program extins pe ruta Rostock-Trelleborg. Acest program include 5 traversări pe zi iar pe timpul sezonului aglomerat 6 traversări.Lucru care dublează capacitatea pe această rută.

De ce s-a întâmplat acum acest lucru? Traficul de marfă cu feribotul a înregistrat o creștere în zona Scandinavică și Stena Line a identificat această nevoie corect și a creat o soluție-un parteneriat cu TT-Line.

Așa cum am menționat mai sus traficul de marfă cu feribotul a crescut în Suedia, Danemarca, zona Baltică și Norvegia- competiția este una agerbă între operatorii de feribot dar și de la serviciile oferite de Podul Oresund. Competiția ține cont de numărul de plecări zilnice pe care fiecare operator îl poate oferi.

TT-Line

Stena Line a negociat un parteneriat puternic cu un alt operator de feribot-împărțind atfel cererea mare, capacitate și desigur feriboturile cu TT-Line. Atfel, ambii operator oferă acum un program mult mai flexibil pe ruta Rostock-Trelleborg.

Această schimbare oferă clienților de feribot o logistică mai flexibile putând să aleagă ruta corespunzătoare pentru ei și reducând considerabil timpul de așteptare la port.

Click pentru a face o rezervarea Rostock-Trelleborg sau contactați echipa Relații cu Clienții aici.

24 Mai 2016

Caută și Rezervă

Sâm, 23 Sep 2023
Dum, 24 Sep 2023
Aveţi nevoie de ajutor?