Stena Line high visibility vest

Stena Line Actualizare –Îmbrăcăminte cu vizibilitate ridicată pe feriboturi și în porturi

Am observat o creștere a șoferilor de marfă care nu poartă haine sau veste de înaltă vizibilitate pe terminalele și navele noastre.

În calitate de Stena Line, Siguranța este prioritatea atât pentru angajații noștri, cât și pentru toți cei care vizitează locațiile și navele noastre. Deoarece dorim ca toată lumea să fie foarte vizibilă, începem o campanie pentru a ne asigura că toți șoferii de marfă respectă standardele minime de vizibilitate.

În practică, șoferii Dvs. de marfă se vor confrunta cu aplicarea mai strictă atât pe partea de cheu , cât și la bord. Vom avea afișe care subliniază nevoia de îmbrăcăminte de înaltă vizibilitate și vom instrui tot personalul nostru de pe terminal și nave pentru ca șoferii să fie conștienți atunci când nu respectă standardul minim.

Începând cu data de 1 februarie 2020 în Hoek van Holland, orice șofer care nu poartă o vestă de înaltă vizibilitate, ca minim, va primi un cartonaș galben, înmânat de către personalul nostru. Acesta este un memento la fel ca într-un joc sportiv că acest comportament nu este acceptabil pentru Stena Line.

Vă rugăm să informați toți șoferii Dvs. că trebuie să poarte veste cu vizibilitate ridicată la check-in, în terminal și la bord. Pe scurt : o vizibilitate ridicată de către toți șoferii, de la check-in până la cabină.

Stena Line Netherlands

16 Ianuarie 2020

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?