DFDS logo

Ruta DFDS Sheerness ⇄ Calais va fi înlocuită cu Tilbury ⇄ Calais ACTUALIZARE

ACTUALIZARE 22/06/2023

Ca urmare a anunțului nostru de vineri privind noua noastră rută, avem plăcerea de a confirma că vom începe serviciul nostru dedicat neînsoțit pe 28 iunie 2023, prima plecare fiind Calais - Tilbury 22:30. Această nouă rută va înlocui actualul nostru serviciu Sheerness<>Calais, care va înceta cu ultima plecare din Sheerness la ora 11:00, 28 iunie 2023.

Noul serviciu Tilbury<>Calais va începe inițial cu o traversare zilnică în fiecare direcție, 6 zile pe săptămână, operată de Botnia Seaways, cu o capacitate de 115 remorci pe cursă.

Noua rută este rezultatul cererii clienților și al feedback-ului primit în timpul sondajelor noastre periodice pentru clienți și credem că serviciul Tilbury<>Calais va fi mai benefic pentru clienții noștri și ne va ajuta să ne îmbunătățim în continuare procedurile operaționale.

" DFDS a anunțat că va lansa un nou serviciu de transport de marfă neînsoțită de la Tilbury la Calais, înlocuind actualul serviciu Sheerness - Calais.

Serviciul nou amplasat va începe la sfârșitul lunii iunie 2023 și va oferi o cursă zilnică în fiecare direcție, 6 zile pe săptămână. Serviciul dedicat Tilbury - Calais va fi operat de nava Botnia Seaways, cu spațiu pentru 115 unități neînsoțite.

Mutarea vine ca urmare a feedback-ului primit de la clienți și a cererii pentru o rută mai accesibilă spre Regatul Unit."

DFDS

26 Iunie 2023

Caută și Rezervă

Lun, 2 Oct 2023
Mar, 3 Oct 2023
Aveţi nevoie de ajutor?