Logistics Awards

Logistics UK anunță Freightlink în lista scurtă pentru „Water Business of the Year" 2023

Chiar înainte de a împlini 20 de ani de existență, am fost incluși pe lista scurtă pentru „Water Business of the Year" în cadrul premiilor Logistics Awards 2023.

Lansate în 2017, premiile Logistics Awards onorează efortul, angajamentul și realizările întreprinderilor din întreaga industrie.

“... Aceste premii reprezintă cu adevărat un apogeu al tuturor realizărilor industriei pe parcursul celor douăsprezece luni și reprezintă o ocazie minunată de a recunoaște și de a sărbători în mod oficial acest lucru. Crescând în fiecare an, acesta este evenimentul de marcă al industriei, recunoscut nu numai în întregul sector logistic, ci și cu participarea oficială a membrilor familiei regale și a miniștrilor guvernamentali de rang înalt.”

David Wells, director executiv al Logistics UK

Aceste premii sunt foarte competitive. Pentru a fi preselectați, a trebuit să demonstrăm excelență și leadership în industrie.

După cum spune Alex McDonald, directorul nostru general:

“În ciuda unei piețe turbulente în acest an, afacerea noastră a prosperat pe toate fronturile. Acest lucru este posibil doar prin sprijinul continuu al furnizorilor noștri, prin încrederea pe care clienții noștri ne-o acordă și prin munca incredibilă pe care echipa noastră o depune zi de zi.”

Ceremonia oficială pentru cea de-a 7-a ediție a premiilor anuale pentru logistică de la Logistics UK va avea loc pe 7 decembrie la Park Plaza Westminster Bridge, unde vor fi anunțați câștigătorii din toate cele 17 categorii.

Clienții noștri se află în centrul a tot ceea ce facem, așa că suntem încântați să fim preselectați pentru premiul Logistics UK 2023 „Water Business of the Year”. Felicitări tuturor colegilor noștri nominalizați și mulțumiri uriașe către Logistics UK pentru această onoare!

Vedeți lista completă a premiilor și a finaliștilor aici.

Primiți actualizări ale blogului și noutăți din industrie direct pe e-mail, înscriindu-vă în lista noastră de corespondență. Vă puteți dezabona în orice moment.

29 August 2023

Caută și Rezervă

Lun, 2 Oct 2023
Mar, 3 Oct 2023
Aveţi nevoie de ajutor?