map showing Estonia flag

Feriboturi din Estonia - un ghid pentru rutele de feribot din Marea Baltică

Marea Baltică este una dintre cele mai aglomerate zone de transport maritim de pasageri din lume, iar țările baltice au legături de feribot bine dezvoltate între ele.

Mai jos aveți o listă cu cele mai populare rute baltice oferite de Freightlink. Indiferent de portul din care trebuie să navigați, vom găsi opțiunile de transport potrivite pentru dumneavoastră.

Există șase rute de feribot care leagă Estonia de Finlanda și Suedia pentru serviciile de transport de marfă prin curierat, camioane sau furgonete.

Tallinn

Feriboturi spre Suedia și Finlanda

Tallinn - Helsinki

Tallinn - Stokholm

Portul Tallinn este unul dintre cele mai mari porturi din Marea Baltică în ceea ce privește transportul de pasageri și de mărfuri. Sub denumirea de "Portul Tallinn" există 5 porturi gestionate de cel din Tallinn. Trei dintre ele sunt porturi de marfă: Muuga Quay (situat în Maardu, la 13 km de centrul orașului Tallinn), Paldiski South Quay (la 40 km de Tallinn) și Paljassaare Quay (un mic port de marfă situat la câțiva kilometri de centrul orașului).

Sunt disponibile legături frecvente cu feribotul spre Finlanda - spre Helsinki și spre Mariehamn, iar traversarea durează aproximativ 2 ore. De asemenea, este posibilă o traversare spre Suedia, cu feriboturi care circulă spre portul Stockholm.

Rezervați un feribot din Tallinn aici


Nu ați găsit ce căutați?

Consultați harta noastră interactivă freightlink. Cu ajutorul acesteia puteți găsi și selecta cu ușurință porturile de interes și puteți verifica rutele de feribot existente.

Aruncați o privire la Întrebări Frecvente, contactați departamentul nostru de servicii pentru clienți sau contactați expertul nostru în vânzări.

26 Octombrie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?