Eurotunnel Truck Park

Eurotunnel-ul introduce Eurotunnel Truck Park - parcare securizată pentru camioane disponibilă acum la Terminalul Coquelles

Ca parte a proiectului de îmbunătățire a terminalelor de marfă implementat în 2015, Eurotunnel-ul a făcut investiții semnificative pentru a asigura o parcare securizată pentru camioane și șoferi în Coquelles.

Securitate

Prioritatea Eurotunnel-ului a fost să consolideze protecția terminalului francez, lucru care a dus la instalarea de garduri suplimentare în jurul perimetrului terminalului britanic. Totodată s-a decis transformarea unor spații de parcare într-o zonă tampon cu scopul de a ține șoferii departe de autostradă atunci când așteaptă să utilizeze serviciul.

Cel mai recent, pentru a spori în continuare controlul securității, Eurotunnel-ul a adăugat un nou detector de batai de inimă.

Cu aceste îmbunătățiri majore finalizate, Eurotunnel-ul este acum în măsură să deschidă oficial noua lor parcare de camioane securizată în Coquelles.

În cadrul terminalului francez clienții beneficiază de cel mai înalt nivel de securitate dispersionat strategic pe întreaga arie: iluminare, garduri înalte, camere CCTV, detecție termică, patrule regulate și monitorizare 24/7 din centrul de control dedicat.

Conducătorii auto se pot opri foarte ușor pentru o pauză rapidă, pentru a apuca o gustare, să alimenteaze la stația de service Total sau să se bucure de oricare dintre serviciile disponibile în Truck Park.

Vă rugăm să rețineți că tarifele de parcare sunt valabile începând cu 1 septembrie 2017. PRMA ORĂ va rămâne gratuită.

Cum va funcționa?

  • Pentru utilizatorii Toll Tag (TIS Box): porțile de intrare și de ieșire se vor deschide automat. Nicio taxă nu va fi afișată pe facturile dvs. în perioada septembrie 2017 *
  • Pentru toate celelalte metode de plată: șoferii pur și simplu vor primi un ticket automat la intrare pentru a deschide poarta, iar mai apoi ulterior vor trebui să-l folosească și la ieșire. Șederea va putea fi plătită prin intermediul cărților de credit / debit la mașina situată în banda de ieșire sau direct la Centrul de informare a șoferului, unde plata în numerar va fi acceptată atât în EUR cât și în GBP (Bureau d'Information Fret).

Ca ofertă introductivă, PARCAREA ESTE GRATUITĂ ÎN SEPTEMBRIE!*

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Eurotunnel Freight Truck Park.

01 Septembrie 2017

Caută și Rezervă

Joi, 29 Feb 2024
Vin, 1 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?