Operatorul de feribot Eurotunnel

Eurotunnel-Obține rezultate extraordinare

Anul trecut a fost unul plin de provocări, pentru noi toți-șoferi de transport marfă, operatorii de feribot și agenți de transport marfă cu feribotul. Situația de la Calais și-a lăsat amprenta pe toți cei care lucrează în domeniul transportului.

Imigranții ilegali, traficul fără sfârșit de pe autostrăzi și timpul de așteptare de la port înainte de check-in (unul mai mare decât timpul de traversare) și să nu mai menționăm multe vehiculele care au fost avariate sau cărora li s-au furat marfa de către imigranți ilegali, toate acestea combinate făcând această perioadă una foarte complicată pentru noi toți.

În concluzie, a fost un an dificil pentru Freightlink, telefoanele au sunat în continuu…este adevărat că după furtună iese intotdeauna soarele.

Operatorii de pe Canalul Englezesc au toate motivele de bucurie. Potrivit unei declarații de presă lansată în data de 21 ianuarie 2016 Eurotunnel au expediat un număr record de camioane- 1,483,741 în total între Folkestone și Calais.

Recordul anterior a avut loc în 2012,pe timpul Olimpiadei din Londra.

Eurotunnel ne-a informat în declarația lor de presă că cel mai mare număr de rezervări s-a înregistrat cu o săptămână înainte de Noul An. Operatorul a confirmat faptul că acest lucru se datorează încrederii pe care clienți o au pentru Eurotunel dar și datorită unui serviciu excelent oferit de echipa Relații cu Clienții care sunt dedicați 24hr/zi 7zile/săptămână.

Investițiile de la Eurotunnel care au îmbunătățit considerabil securitatea, care s-au finalizat undeva la mijlocul lui octombrie, s-au dovedit a fi de foarte mare ajutor-lucru declarant de purtătorul de cuvânt al grupului Eurotunnel.

În plus, având în vedere că piața transportului de marfă este în continuare creștere cele trei trenuri noi introduse de Eurotunnel vor fi de mare ajutor.

Sursa: Media

28 Ianuarie 2016

Caută și Rezervă

Dum, 3 Mar 2024
Lun, 4 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?