Silverstone Classic

Echipa Freightlink Motorsport prezentă la campionatul Silverstone Classic

În acest weekend echipa Freightlink Motorsport va fi prezentă la camiponatul Silverstone Classic, un eveniment care se desfășoară anual pe o perioadă de 3 zile pe circuitul Britanic de Grand Prix.

Campionatul Silverstone Classic oferă spectaculoase curse istorice pe unul dintre cele mai cunoscute circuite din lume, prin prezența a peste 100 de cluburi de mașini cu mai mult de 10,00 de mașini clasice, plus activități interactive de conducere și demonstrații dinamice.

Silverstone classicFreightlink MotorsportVom participa la eveniment împreună cu Team Coordin8, care suntem încântați să spunem că sunt un partener mândru pentru echipa Freightlink Motorsport. Team Coordin8 oferă unele dintre cele mai bune oferte - de la concurenți, sportivi, tourers, suporteri și entuziaști!

Vom fi oaspeții grupului C Racing, care participă la campionatul Silverstone Classic prezentând modelele lor evocatoare din grupul C, acesta fiind unul dintre principalele evenimente de pe programul de sâmbătă.

Dacă vă aflați la Silverstone Classic în acest weekend, uitați-vă după Adam, Alex și Dion - echipa Freightlink Motorsport.

Nu veți fi la campionatul Silverstone Classic? Atunci anunțați-ne la ce eveniment veți participa în curând și vă vom ajuta să ajungeți acolo.

Contactați echipa Freightlink Motorsport

28 Iulie 2017

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?