Drumul de legatura Heysham- M6.

Drum nou de legătură cu autostrada M6-reduce timpul de condus la portul Heysham

Construirea noului drum de legătură M6 cu Heysham continuă iar strategia rezervată pentru vehiculele grele de transportat marfă sunt acum discutate.

Terminarea drumului de legătură Heysham-M6 este unul dintre cele mai mari proiecte de contrucție manageriate momentan de autoritățile locale din Anglia. Ajungând la un cost total de £128,62 milioane acest drum va conecta direct Heysham și peninsula Morecambe către o nouă intersecție 34 a autostrăzii M6. Aceste lucru este foarte important pentru portul Heysham, care oferă rute de feribot către Belfast, Insula Man, Dublin și Warrenpoint.

Cele mai importante obiective al drumului de legătură Heysham-M6 sunt următoarele:

  • Îmbunătățirea legăturii între Heysham, Morecambe și autostradă M6, incluzând accesul către portul Heysham și zonele din jur.
  • Oferă șansa de regenerare industrială și comerciale și oferă noi oportunități pentru dezvoltarea pieței de angajare.
  • Eliberează traficul de pe podul River Lune din centrul orașului Lancaster
  • Oferă posibilități noi de a călători evitând problemele de trafic existente.

Pentru ca aceste obiective să fie realizate trebuie luate anumite măsuri făcând parte din acest proiectul de dezvoltare. Aceste măsuri vor fi luate pentru a asigura beneficiile noului drum de legătură din zona Lancaster. Cea mai importantă prioritate este managementul vehiculelor de mare tonaj pentru ca acest drum să se folosească la capaticate maximă.

Mark Stephens, Directorul Freightlink declară

" Acest drum va reduce timpul de condus până la portul Heysham cu peste o oră pe timpul orelor de aglomerație. Acest lucru va oferi beneficii importante pentru vehiculele de tonaj mare (HGV) și în special pentru serviciile de feribot oferite la Heysham. "

Discuțiile au început și vor dura 6 săptămâni până Luni, 12 Septembrie

19/08/2016

Caută și Rezervă

Vin, 29 Mar 2024
Sâm, 30 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?