freightlink ferry routes throughout europe

De ce să folosiți Freightlink

Aici la Freightlink suntem mândrii de ceea ce facem. Atunci când deveniți partenerii noștrii nu o să duceți lipsă de atenție și răspunsuri prompte.

Știm că nimeni nu mai oferă serviciile noastre (Scorul înregistrat în Februarie pentru Satisfacția Clientului a fost de 90%) oferim sprijin la orice oră pentru a ne asigura că ajungeți cu bine în Europa și dincolo de ea. Întotdeauna o să fim lângă dvs.

Există multe motive pentru care trebuie să rezervați transportul mărfii dvs. cu Freightlink, dar uitați mai jos ce puteți pierde.

Vorbim aceași Limbă

În birourile noastre moderne avem angajați din întreaga Europă. Având planuri să ne lansăm în Spania, Italia și în Țările de Jos în viitorul apropriat. Știm și înțelegem că fiecare potential partener este diferit. Dacă luați legătura cu Freightlink online, folosind mobilul sau sunându-ne veți discuta cu cineva care știe care sunt cerințele dvs și vă întelege situația dar ce este mai important ….cu cineva care vorbește Limba dvs.

Vă înțelegem cultura

De când suntem pe piața, de 15 ani, am învățat să înțelegem foarte bine piața dvs, clienții cu care lucrăm dar și furnizorii. Aceste lucruri ne permit să reacționăm la nevoiile dvs. să fim în fața competiției mereu și să vă ajutăm să mutați în siguranța marfa dvs. folosind rutele de feribot din Europa.

Experiență Vastă în Europa

Suntem singura opțiune unde puteți găsii toate rutele de feribot comercial în acelați loc, acoperind întreaga Europă, oferindu-vă mai mult de 550 de rute de feribot conectând astfel mai mult de 50 de transportatori sau curieri din nenumărate companii-mari și mici-din întregul continent.

Technologie Avansată

Secretul nostru este folosirea technologiei de ultimă oră integrată cu cei mai mare operatori de feribot din Europa , pentru a economisii clienților noștrii timp și bani. Chiar dacă nu ați mai traversat cu feribotul comercial până acum sau aveți destulă experiență, Freightlink este soluția perfecta pentru dvs. Toate astea la prețuri realistice. În dorința nostră de a fii mereu primii am lansat de curând noua aplicație Freightlink pentru Android si Apple iOS. Click aici pentru a descărca aplicați și pentru a afla mai mult detalii.

Știm ce aveți nevoie

În anul precedent am transportant pentru tot de la mașini de curse de Formula 1, la părți din scena pentru concertele Rihanna până la camioane pline cu porci. Indiferent de ceea ce trebuie să transportați și unde, noi putem să o facem pentru dvs. Luați legătura cu echipa dedicate țării dvs pentru a discuta mai multe detalii. Lasa-ți pe noi toata treaba grea.

Nu veți găsii prețuri mai bune

Așa cum am mai spus suntem mândrii de serviciul pe care-l oferim și informații pe care le deținem. De ce ați căuta în altă parte când aici găsiți manageri dedicați, prețuri realistice și serviciul impecabil.

Deveniți unul dintre partenerii noștrii

Doriți să discutați nevoile dvs. de transport marfă cu Freightlink? Discutați cu echipa noastră de servicii cu clienții ca să vă ajute să puteți devenii partenerul nostru azi.

17 Martie 2017

Caută și Rezervă

Joi, 28 Mar 2024
Vin, 29 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?