Civitavecchia Port At Night

Cum rezervați un feribot de la/către portul Civitavecchia

Pentru întreprinderile care transportă mărfuri cu feribotul între Italia și Spania, Sardinia sau Tunisia, portul Civitavecchia este o alegere foarte populară.

Portul italian, situat convenabil la doar 80 km de capitala Italiei, Roma, oferă o multitudine de servicii care fac ca întreprinderile să continue să le folosească din nou și din nou.

Iată ce trebuie să știți despre rezervarea unui feribot către/de la Civitavecchia.

Despre port

Cunoscut și ca portul maritim al Romei, portul Civitavecchia a fost construit inițial de împăratul Traian (considerat unul dintre cei cinci mari împărați ai Romei) la începutul secolului al II-lea.

Cu un număr total de 8 terminale de croazieră, Civitavecchia oferă facilități sigure atât pentru mărfuri, cât și pentru pasageri, cu facilități suplimentare pentru transportatorii de produse petroliere. Principalele importuri ale portului includ lemnul, cărbunele și petrolul brut, în timp ce oțelul este un export important.

Aproape 9 milioane de tone de marfă trec anual prin port, dar nu doar mărimea sau capacitatea portului îl face un punct comercial vital. La baza impactului cultural al portului Civitavecchia se află angajamentul său în sprijinirea inovațiilor maritime.

De fapt, chiar luna trecută, portul Civitavecchia a primit cea mai mare navă construită vreodată în Europa, nava de croazieră MSC World Europa, pentru călătoria sa inaugurală.

Alimentată cu gaz natural lichefiat (GNL), MSC World Europa este prima navă din lume care utilizează tehnologia pilelor de combustie, ceea ce va "reduce drastic impactul navei asupra mediului, eliminând aproape complet emisiile de poluanți atmosferici", potrivit declarației oficiale a portului Civitavecchia.

Citiți mai multe despre unele dintre cele mai recente progrese sustenabile din industria feriboturilor de marfă.

Cum puteți rezerva biletele?

În funcție de nevoile dumneavoastră, ați putea avea nevoie de:

  • Rezervări de ultim moment sau în regim de urgență
  • Mai multe vehicule transportate în același timp
  • Asistență personalizată pentru rezervări
  • Sau cerințe suplimentare pentru încărcături periculoase sau anormale

Însă există un singur agent de bilete de feribot de marfă care poate oferi toate acestea la un preț de top în industrie.

În loc să petreceți ore întregi căutând cei mai buni operatori și cele mai bune rute pentru nevoile dumneavoastră, experții noștri se pot ocupa de acest lucru pentru dumneavoastră foarte rapid.

Atunci când vă rezervați biletele de feribot de marfă Italia ⇄ Spania cu noi, puteți beneficia de expertiza noastră pentru a economisi bani.

19 Octombrie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Dec 2023
Mie, 6 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?