Freightlink App Banner

Cinci motive pentru care aplicația Freightlink este mai bună decât restul

La Freightlink, suntem cu adevărat mândri de aplicația noastră mobilă și de cum face rezervarea simplu, precum și de toate celelalte funcții care fac din rezervarea feribotului tău o treaba facilă.

Am aruncat o privire la unele dintre celelalte aplicații de feribot disponibile și am făcut o listă cu cinci motive pentru care aplicația noastră este cea mai bună de utilizat atunci când rezervați și călătoriți cu feriboturile-

Recenzii de încredere

Spre deosebire de un număr de concurenți, aplicația noastră are multe recenzii pozitive. Peste șaizeci de recenzii de 5 stele la ultima numărătoare! Aceasta înseamnă că avem o mulțime de clienți fericiți care au considerat că aplicația noastră este utilă în special în călătoria lor cu noi. Avem, de asemenea, o bază mare de utilizatori de peste 10.000 de descărcări. Ne-am angajat să sprijinim aplicația și suntem rapizi în rezolvărea erorilor și rezolvarea problemelor pe care clienții noștri le pot avea. Nu sunt multe.

Verificat
Nu pot exprima cat de mulțumit sunt de această aplicație și de ușurința rezervării feribotului/ traversării tunelului, etc. Totul făcut de mine cu o confirmare în cateva minute a rezervării. Nu am fost niciodată în situația de a nu putea prinde un feribot pe care îl doream.

Optimizat pentru dispozitivul dvs.

Aplicația noastră funcționează impecabil pe toate dispozitivele. Este optimizat pentru ecrane de telefon mai noi, cu ecrane subțiri, precum și pentru lucrul la telefoanele mai vechi datorită unui aspect simplu. Ne dorim ca experiența dvs. cu aplicația noastră să fie cea mai bună și știm că dacă utilizați o aplicație și nu se potrivește corect ecranului dvs., sau rulează super încet, deoarece este umplut cu animații și tranziții inutile, atunci clienții noștri nu vor fi interesați. Nu vă temeți, ne-am angajat să vă oferim cea mai bună experiență pentru a vă asigura că puteți rezerva acel feribot pe orice dispozitiv iOS sau Android.

Totul într-un singur loc

Nu vă vom obliga să descărcați trei aplicații diferite pentru a face un lucru - alte aplicații de feribot fac asta. Am încorporat toate caracteristicile într-un singur pachet ușor de utilizat, ceea ce înseamnă că vă puteți rezerva biletul, verifica orele de plecare și primi notificările de rezervare într-un singur loc. Nu vedem necesitatea de a face clienții noștri să aibă o aplicație doar pentru rezervări și o alta pentru a verifica orele de plecare. Este inutil.

Mai multe limbi acceptate

La Freightlink întâmpinăm toți clienții. De aceea, facem site-ul nostru, blogul și chiar aplicația noastră disponibilă în zece limbi diferite, inclusiv poloneză, română, maghiară, bulgară și germană. Vrem să ne asigurăm că toată lumea are șansa de a obține prețurile noastre excelente și de a experimenta serviciul nostru de clienți de top.

Accesați chatul live și hărțile

După cum am menționat anterior, puteți face mai mult decât să rezervați un feribot cu aplicația noastră. Puteți accesa serviciul nostru de chat în direct și găsiți indicații pentru toate porturile de feribot. Aceasta înseamnă că, oriunde te-ai afla, poți intra în contact cu echipa noastră și să rezolvi eventualele probleme pe care le ai, precum și să-ți ofere indicații către locul în care trebuie să fii.

Puteți găsi aplicația Freightlink pe Google Play și în App Store. Asigurați-vă că ne lăsați o recenzie!

10 Octombrie 2019

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?