Scandlines ferry with rotor sail

Cinci lucruri pe care ar trebui să le știți despre Scandlines

Relațiile pe care le avem cu operatorii de feriboturi sunt esențiale pentru a le oferi clienților noștri cele mai bune soluții pentru nevoile lor. Unul dintre operatorii cu care lucrăm de mult timp este Scandlines.

Scandlines transportă peste 750.000 de unități de marfă în fiecare an pe Marea Baltică între Puttgarden - Rødby, Rostock - Gedser and Helsingør - Helsingborg.

Iată cinci lucruri pe care poate nu le știați despre una dintre companiile noastre preferate de feriboturi.

1. Cea mai mare flotă de feriboturi hibride din lume

Din 2011, Scandlines a dezvoltat o strategie ecologică pentru feriboturi, obiectivul fiind acela de a elimina complet emisiile până în 2040.

Scandlines a convertit șase din cele șapte feriboturi ale sale la tehnologia hibridă între 2013 și 2016. În prezent, aceștia operează nave care utilizează atât energia diesel tradițională, cât și baterii electrice. Aceasta este cea mai mare flotă de feriboturi hibride din lume.

2. Angajamentul Scandlines pentru mediu

Nu doar feriboturile în sine fac parte din inițiativa lor ecologică. Obiectivul este sustenabilitatea în întreaga industrie.

De exemplu, Scandlines reduce risipa de alimente și transformă zonele din jurul porturilor sale în habitate naturale pentru păsări și insecte.

3. Ați auzit de Rotor Sail?

Nava M/V Copenhagen de pe ruta Rostock - Gedser utilizează o tehnologie de propulsie eoliană numită Rotor Sail, care reduce și mai mult emisiile. Imaginați-vă un cilindru înalt deasupra navei, care se rotește (folosind o tehnologie bazată pe efectul Magnus) și ajută la propulsarea navei prin apă. Acest lucru reduce utilizarea motoarelor diesel. Ruta dintre Rostock și Gedser este afectată de vânturi deosebit de puternice, ceea ce face ca această tehnologie să fie perfectă pentru M/V Copenhagen. Până în prezent, Rotor Sail a redus emisiile de CO2 cu 4%.

4. Nicio urmă de fum de eșapament

Pe lângă sistemul hibrid de la bordul feriboturilor, feriboturile Scandlines sunt echipate cu un spălător în circuit închis care curăță gazele de eșapament ale motoarelor de poluanți precum sulful. Acest lucru reduce emisiile cu cel puțin 90%. Apa uzată produsă este tratată și eliminată la țărm într-un mod ecologic.

5. Scandlines conectează Marea Baltică

Scandlines oferă peste 120 de plecări în fiecare zi pe rutele Puttgarden și Rostock. Adaugând la acestea opțiunile de feribot + pod, clienții au acces la timpi de transport scurți și la o flexibilitate a lanțului de aprovizionare între Germania, Danemarca, Suedia și nu numai.

Important de menționat este faptul că șoferii de marfă au acces la dușuri și toalete atât în terminalele portuare, cât și la bord. Și să nu uităm de Wi-Fi gratuit în terminale și de opțiunile de masă la preț redus în restaurante.

Așadar, când călătoriți prin Marea Baltică și doriți să profitați de relația noastră superbă cu cel mai bun operator din regiune, rezervați online sau contactați unul dintre membrii echipei noastre prietenoase..

23 Noiembrie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?