Customer personas

Ce tip de Client Freightlink esti?

Am făcut ceea ce facem la Freightlink de mulți ani, din 2004, pentru a fi exacți. De-a lungul anilor, am întâlnit mulți clienți diferiți care au transportat o varietate de încărcături de la porci la șuruburi din oțel, de la piese de mașini la lemn. Am hotărât să facem o mică cercetare în baza de date a clienților și am venit cu niște clienți tipici pentru Freightlink. Cu ce tip te identifici?

Paul

Paul small haulage company driver

Paul trăiește în afara autostrazii M25 și a folosit Freightlink din 2013.

Are o flotă de 4 camionete și face rezervări săptămânale regulate în și din Europa continentală. Paul încă nu s-a obișnuit cu facilitățile care le oferim pe partea digitală astfel încât el încă ne sună la telefon pentru a-și face rezervările și vorbește cu echipa noastră de relații cu clienții. A ajuns chiar să-i cunoască pe o parte dintre aceștia după numele mic. De obicei, traversează în termen de 12-24 ore de la rezervarea, trecerile sale depinzând de tipul de job care îl primește astfel încât destinația variază foarte mult.

Ion small haulage company ownerIon

Ion este din București din România și folosește Freightlink în mod regulat. Majoritatea trecerilor sale tind să-l aducă înspre Marea Britanie.

Ion a folosit Freightlink în mod regulat începând cu anul 2015, ca urmare a creșterii numărului de șoferi pe camioane care au intrat pe piața română. Începând cu acestă primăvară el a început să transporte marfă dinspre Polonia spre Suedia. Site-ul Freightlink îi permite să rezerve online 24/7. Lui Ion îi place faptul că poate rezerva la orice oră din zi sau din noaptea și primește o confirmare rapidă și instantanee atât pentru el cât și pentru șoferii săi.

Janet small haulage company administratorJanet

Janet este administratoarea celei mai mari firme de transport situată în Nottingham.

Ea face rezervări atât online, cât și prin telefon, în funcție de timpul pe care îl are disponibil, deși am observat că de curând începe să favorizeze facilitățile sistemului Freightlink online. Freightlink îi permite să se asigure că toate trecerile dorite pentru lunile următoare îi sunt asigurate șoferilor ei.

Lukas large haulage company ownerLukas

Lukas este un client polonez care colaborează direct cu managerul nostru de pe piața poloneză.

El este client Freightlink de multă vreme și ne asigurăm că primește cele mai bune prețuri. În această săptămână a luat widget-uri la Belfast și a folosit compania noastră pentru ambele traversari, înspre Marea Britanie și feribotul peste Marea Irlandei. Îi place faptul că Freightlink îi oferă întodeauna soluții și alternative.

Pete courier company ownerPete

Pete, de 23 de ani, iubește tehnologia și se vede ca un pionier digital.

Acesta a fost unul dintre primii care au descărcat aplicația Freightlink , lucru care îi permite să rezerve mai mult de 550 de rute de feribot cu peste 40 de operatori direct de pe telefonul său. Pete are 12 șoferi, iar aplicația îi permite să-și plaseze cu ușurință rezervările pentru fiecare în parte, menținând istoricul fiecăruia, rutele, numerele de înmatriculare etc.

Dave antiques ownerDave

Dave nu este un client Freightlink frecvent, dar el este tratat asemenea cliențiilor noștri de pe termen lung.

El este un dealer de antichități și nu folosește Freightlink mai mult de 2-3 ori pe an, deoarece cea mai mare parte a afacerii sale se află în Marea Britanie. El face excursii in special pe Marea Irlandei și pe Canalul Mânecii pentru a-și asigura cele mai valoroase antichități. Având în vedere nivelul excelent ale clienților în sistemul intern Freightlink și sistemele avansate de rezervare a clienților, ne amintim întotdeauna cine este.

Indiferent de tipul de client cu care vă identificați, rezervați un feribot cu Freightlink. Este posibil să nu fiți unul dintre persoanele de mai sus, ați putea fi un tip propriu unic de client Freightlink. Dar indiferent de ce ne folosești, avem o soluție pentru voi. Deci, de ce ai merge în altă parte?

23 Iunie 2017

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?