Stena Line logo

Actualizare Stena Line - Politica punctelor de amarare pentru navele Stena Line

Stena Line funcționează în conformitate cu regula SAFETY FIRST (Siguranța pe primul rand), care se bazează pe toate reglementările de siguranță valabile pentru transportul maritim.

Toamna tocmai a început. Furtunile și schimbările meteorologice nesigure sunt mai frecvente. În astfel de condiții, este extrem de important să fim capabili să amarăm toate unitățile într-un mod adecvat pentru a asigura siguranța la bord.

Vă rugăm să rețineți că toate unitățile de transport, atât însoțite cât și neînsoțite, trebuie să fie echipate cu suporturi de amarare aprobate (conform cerințelor din Codul de practică sigură IMO pentru depozitarea și securizarea încărcăturii ”).

Aceasta înseamnă că fiecare unitate de transport trebuie să fie echipată cu cel puțin patru (4) suporturi de amarare omologate pe fiecare parte pentru a asigura încărcarea și fixarea într-un mod sigur pentru transportul pe mare.

Comandantul navei are dreptul și obligația de a refuza expedierea unităților destinate transportului maritim care nu respectă aceste cerințe. În aceste situații, linia Stena își rezervă dreptul de a lăsa astfel de unități de transport pe debarcader.

Vă rugăm să vă asigurați că flota dvs. are suficiente suporturi de amarare.

Stena Line Freight

Consultați manualul Stena Line pentru informații de transport

12 Noiembrie 2019

Caută și Rezervă

Mie, 6 Dec 2023
Joi, 7 Dec 2023
Aveţi nevoie de ajutor?