P&O Ferries Logo

Actualizare P&O Ferries: Actualizare despre sulf scăzut pe rutele din Marea Irlandei

P&O Ferries a lansat o declarație;

După cum este posibil să știți, o nouă directivă ecologică înseamnă că operatorii de feribot trebuie să îndeplinească limite mai stricte pentru emisiile de sulf pentru navele care operează în zonele de control al emisiilor IMO. De la 1 ianuarie 2020, navele noastre din Marea Irlandei vor funcționa în aceste zone.
Pentru a se conforma, toți operatorii de feribot au de ales: își pot conduce navele cu alternative mai scumpe cu sulf scăzut, spre deosebire de combustibilul greu de azi cu sulf (HFO); sau pot investi în tehnologia de reducere a scurgerilor de sulf pentru a reduce efectiv emisiile de sulf până la noul nivel scăzut de 0,5%.
Am ales să transformăm navele noastre din Marea Irlandei în utilizarea de combustibil cu sulf scăzut cu 0,5%, ceea ce va duce la creșteri semnificative ale costurilor de combustibil pentru rutele din Marea Irlandei.
Începând cu 1 ianuarie 2020, vom introduce o nouă suprataxă de combustibil pe toate conturile de transport, pe serviciile noastre către și dinspre Larne și Dublin. Această creștere va varia desigur de la ruta la rută și va fi calculată și notificată de către managerul dvs. de cont în timp util pentru a vă oferi timp suficient pentru a vă informa clienții respectivi. Acesta va ține cont de BAF (Factorul de ajustare a bunkerului) pe care îl plătiți deja, plus diferența de preț de sulf scăzut de 0,5%
Apreciem sarcina suplimentară pe care această nouă legislație a Mării Irlandei o va pune pe lanțul de aprovizionare, însă costurile suplimentare ale conformității ecologice trebuie să fie absorbite și reflectate în prețurile percepute utilizatorului final, ceea ce la rândul său va permite P&O Ferries să mențină o rețea robustă de servicii bazate central pentru a răspunde cerințelor dvs. permanente.
Între timp, vom continua să funcționăm în cel mai eficient mod posibil, gestionând economia de combustibil și conservarea combustibilului într-o manieră activă, continuând în același timp să opereze cele mai eficiente nave de marfă pentru a menține creșterile costurilor la un nivel minim absolut.

29 August 2019

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?