Fire Symbols

10 Reguli de Siguranță Pentru Feribot & Eurotunel

Siguranța dumneavoastră este o prioritate maximă atunci când călătoriți pe feriboturi sau pe Eurotunel. Prin urmare, este foarte important ca următoarele reguli de siguranță să fie respectate în orice moment atunci când vă deplasați prin terminale și vă îmbarcați în feriboturile de marfă. Pentru a vă asigura că ați luat toate măsurile de precauție necesare atunci când călătoriți, am creat o listă scurtă de verificare pentru a vă asigura că sunteți conform cerințelor.

Toți pasagerii trebuie declarați

Este important ca operatorul să aibă o evidență exactă a persoanelor aflate la bord în caz de urgență. Deseori nu există cheltuieli pentru pasagerii adiționali, dar nerealizarea tuturor pasagerilor este, de obicei, o încălcare a condițiilor și vi se poate refuza călătoria.

Fumatul este interzis

Toți operatorii au politici stricte împotriva fumatului pentru sănătatea celorlalți pasageri și pentru a preveni incendiile la bord. Utilizați numai zonele de fumat desemnate.

Limite de Viteză

Toate feriboturile au o limită de viteză la bord ce variază între 6 și 10 mile pe oră (10-16 km/h). Este important ca acest lucru să fie respectat pentru a evita deteriorarea accidentală a navei, a altor vehicule și pentru a preveni daunele altor călători și pasageri.

Păstrați permanent perdelele din mașină trase

Din motive de siguranță, personalul operatorului trebuie să poată vedea în interiorul vehiculului dvs. pentru a se asigura că se respectă reguli cum ar fi deconectarea dispozitivelor electrice și neținerea nesupravegheată a animalelor în cabină.

Prelata trebuie să fie întotdeauna atașată corect la remorcă și în stare bună

Pentru a evita pierderea sau deteriorarea încărcăturii, trebuie să vă asigurați că prelata și fixarea acesteia sunt bine atașate.

Opriți toate echipamentele electrice din vehicul după încărcare

Echipamentele electrice defecte pot fi o cauză majoră a incendiilor pe feriboturi. Cablarea defectuoasă poate provoca o scânteie care vă poate aprinde cabina, astfel că este important ca toate încălzitoarele, frigiderele și alte echipamente electrice să fie oprite și să fie deconectate la ieșirea din vehicul după îmbarcare.

Nu stați în vehiculul dumneavoastră

Nu este sigur să fiți în locul unde vehiculele sunt depozitate în timpul călătoriei pe un feribot (sau pe navetă Eurotunel). Este împotriva normelor să vă aflați oriunde altundeva decât în zonele destinate pasagerilor.

Asigurați-vă că închideți capacul combustibilului

Evitați scurgerile din vehiculul dumneavoastră. Poate provoca un incediu la bord, daune și vătămări.

Nu lăsați animalele de companie nesupravegheate

Dacă sunt permise la bord (regulile operatorului variază pentru șoferii de marfă), animalele de companie ar trebui să fie securizate (preferabil cu o lesă) în orice moment în timpul călătoriei. Nu li se permite să fie lăsate singure în cabină sau legate în afara vehiculului, deoarece acest lucru este potențial nesigur pentru animal, precum și pentru ceilalți pasageri.

Coborâți toate antenele înainte de îmbarcare

Feriboturile pot avea plafoane mai mici decât cele preconizate, astfel încât orice antene sau alte echipamente atașate la vehiculul dvs. trebuie să fie coborâte sau îndepărtate pentru a evita zgârierea și provocarea daunelor vehiculului și navei.

Pentru mai multe informații privind reglementările și condițiile de siguranță pentru feribot și Eurotunel, consultați site-ul operatorilor noștri și pagina cu condițiile de operare.

08 Martie 2019

Caută și Rezervă

Joi, 28 Mar 2024
Vin, 29 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?