Bine ați venit la CX

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Freightlink sunt partenerii oficiali al companiei Transport Exchange Group (TEG) și au plăcerea de a ne oferi prețuri discount pentru membri platformei Courier Exchange and Haulage Exchange.

Membrii TEG beneficiaza de un discount de circa 15% comparativ cu prețurile oferite de site-ul nostru, prin folosirea link-ului Rezervă un Feribot de pe site-ul TEG. Discountul se aplica pe toate rutele de feribot din Europa, pe care noi le oferim.

Exemplu de discount TEG.

EurotunnelFolkestone / Calais sau vice versa – Furgonetă de 7 metri
Preț standard online Freightlink £115 plus TVA/ fiecare rută
"Rezervați un feribot Prețul TEG £100 plus / fiecare rută

Click pe link-ul Incepe pentru a vedea toate rutele de feribot Europene.
Prin accesarea acestui link,o să puteți să
• Obținețe informații despre peste 160 de rute feribot din toată Europa
• Gasiți rutele de plecare și ora ajungerii
• Plătiți pentru rezervare sau faceți rezervarea
Nu taxăm extra pentru folosirea carți de credit sau de debit, dar, pentru a preveni o fraudă online, orice carte de plată folosită pe site-ul nostru trebuie sa fie înscrisă ori pe Verified by Visa sau pe Mastercard Secure Card.
Vă mulțumim că ne-ați vizitat site-ul nostru, sperăm că putem să vă ajutăm.
Echipa Freightlink

Începe

*Corecție prețurile sunt corecte începând cu martie 2014. Prețurile se pot schimba lunar datorită fluctuației supraprețului de combustibil al companiilor de feribot. Prețurile pot crește și pot scădea de la o lună la alta datorită acestei fluctuații, ceea ce înseamnă că Freightlink Solutions Ltd nu-și asumă responsabilitatea pentru aceste schimbări. Detaliile se pot găsi online.