Bine ați venit la CX

Freightlink sunt partenerii oficiali al companiei Transport Exchange Group (TEG) și au plăcerea de a ne oferi prețuri discount pentru membri platformei Courier Exchange and Haulage Exchange.

Membrii TEG beneficiaza de un discount de circa 15% comparativ cu prețurile oferite de site-ul nostru, prin folosirea link-ului Rezervă un Feribot de pe site-ul TEG. Discountul se aplica pe toate rutele de feribot din Europa, pe care noi le oferim.

Exemplu de discount TEG.

EurotunnelFolkestone / Calais sau vice versa – Furgonetă de 7 metri
Preț standard online Freightlink £115 plus TVA/ fiecare rută
"Rezervați un feribot Prețul TEG £100 plus / fiecare rută

Click pe link-ul Incepe pentru a vedea toate rutele de feribot Europene.
Prin accesarea acestui link,o să puteți să
• Obținețe informații despre peste 160 de rute feribot din toată Europa
• Gasiți rutele de plecare și ora ajungerii
• Plătiți pentru rezervare sau faceți rezervarea
Nu taxăm extra pentru folosirea carți de credit sau de debit, dar, pentru a preveni o fraudă online, orice carte de plată folosită pe site-ul nostru trebuie sa fie înscrisă ori pe Verified by Visa sau pe Mastercard Secure Card.
Vă mulțumim că ne-ați vizitat site-ul nostru, sperăm că putem să vă ajutăm.
Echipa Freightlink

Începe

*Corecție prețurile sunt corecte începând cu martie 2014. Prețurile se pot schimba lunar datorită fluctuației supraprețului de combustibil al companiilor de feribot. Prețurile pot crește și pot scădea de la o lună la alta datorită acestei fluctuații, ceea ce înseamnă că Freightlink Solutions Ltd nu-și asumă responsabilitatea pentru aceste schimbări. Detaliile se pot găsi online.