Salt la conținutul principal

Ystad

Bine ați venit la www.freightlink.ro unde puteți rezervă bilete feribot transport marfă cu Ystad către Polonia și Suedia.

Portul de feriboturi Ystad este localizat la sudul Suediei. Orașul datează din secolul al-XI-lea și este acum un port foarte aglomerat pentru feriboturi dar funcționează și ca punct de atracție turistică. De aici, feriboturile traversează către Swinoujscie în zonele extreme, nord-vestice, ale Poloniei, operând pentru Unity Lines.

Puteți folosi link-ul de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine, către și din Suedia sau Polonia pentru furgoneta, camionul și tirul dvs., pe ruta de feribot Ystad Swinoujscie.

Rute Feribot la Ystad

4 treceri pe zi
Durata traversării este de 8 ore
Detalii
2 treceri pe zi
Durata traversării este de 7 ore

Rute Feribot de la Ystad

4 treceri pe zi
Durata traversării este de 8 ore
Detalii
2 treceri pe zi
Durata traversării este de 7 ore

Ystad Detalii

Geolocation

Unity Lines Ferries Ystad: Färjeterminalen, 271 39 Ystad, Sweden

Polferries Ystad: Bornholmsgatan 8D , 271 39 Ystad

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre