Sari la conținutul principal

Newhaven

  • Un certificat de călătorie este acum necesar pentru intrarea sau traversarea prin teritoriul francez. Fiecare șofer care intră pe teritoriul Franței (cu feribotul, Eurotunnelul sau frontiera terestră) trebuie să aibă certificatul disponibil pentru a fi prezentat autorităților de control la frontieră. DESCARCĂ CERTIFICATUL DE CĂLĂTORIE FRANȚA
  • Ultimele actualizări Coronavirus (Covid-19) ale operatorului și formularele de sănătate sunt disponibile acum pe pagina Coronavirus (Covid-19) – Actualizare Operator de Feriboturi.

Rezervați un bilet feribot transport marfă din Newhaven către Franța.

Portul pentru feriboturi Newhaven este localizat pe Canalul Englezesc, pe coasta de est Sussex. Newhaven este un port istoric, și feriboturi care traversează canalul operează acum din Newhaven către Dieppe în Normandy. Dieppe este unul dintre cele mai mari porturi de acces către Franța pentru traficul de feriboturi transport marfă. Feriboturile din Dieppe către Newhaven operează de 2 ori pe zi și durează 4 ore.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine pentru furgoneta, camioanele și tirurile dvs., din Anglia către Franța pe ruta Newhaven Dieppe.

Rute Feribot la Newhaven

O trecere pe zi
Traversarea durează 4 ore

Rute Feribot de la Newhaven

6 traversări pe săptămână
Traversarea durează 4 ore

Newhaven Detalii

Geolocation

LD Lines ferries Newhaven: Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative