Salt la conținutul principal

Newhaven

Rezervați un bilet feribot transport marfă din Newhaven către Franța.

Portul pentru feriboturi Newhaven este localizat pe Canalul Englezesc, pe coasta de est Sussex. Newhaven este un port istoric, și feriboturi care traversează canalul operează acum din Newhaven către Dieppe în Normandy. Dieppe este unul dintre cele mai mari porturi de acces către Franța pentru traficul de feriboturi transport marfă. Feriboturile din Dieppe către Newhaven operează de 2 ori pe zi și durează 4 ore.

Puteți folosi link-urile de mai jos pentru a rezerva bilete feribot transport marfă ieftine pentru furgoneta, camioanele și tirurile dvs., din Anglia către Franța pe ruta Newhaven Dieppe.

Rute Feribot la Newhaven

2 treceri pe zi
Durata traversării este de 4 ore

Rute Feribot de la Newhaven

2 treceri pe zi
Durata traversării este de 4 ore

Newhaven Detalii

Geolocation

LD Lines ferries Newhaven: Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF

Toaletă

Tonomate pentru mâncare

Magazine

Dus

Parcare 24 de ore

Restaurant

Lounge

Porturi Alternative

Ai nevoie de ajutor adițional?

Cum să faceți o rezervare

Freightlink este un agent din Marea Britanie care oferă bilete de feribot vehicule comerciale ieftine în Marea Britanie și Europa. Colaborând cu unii dintre cei mai mare operatori de feribot din Europa : Stena Line, Eurotunnel și DFDS Seaways . Freightlink vă poate rezerva un bilet de feribot oriunde în Europa. Folosiți meniul nostru Caută și Rezervă pentru a compara prețurile biletelor pe orice rută de feribot cargo.

Harta

harta Europei

Centru de Cunoaștere

Knowledge Centre