Marea Britanie către Irlanda

Cele mai bune rute pentru camioane și tiruri ca să călătorească din Irlanda către Nordul Irlandei sunt cele care durează cel mai mult.

Liverpool to Dublin freight ferries dailyAceste rute include Liverpool-Dublin și Heysham-Warrenpoint, ale celor de la Seatruck Ferries. Aceste servicii iau 12 șoferi la bord, dar există un serviciul de calitate superioasă și traversarea de 8 ore permite odihna la bordul vasului. O altă rută populară este Liverpool Birkenhead-Belfast cu Stena Line. Deși această rută transport și pasageri și vehicule transport marfă, șoferii se pot odihni și pot servi masa la bordul vasului.

Traversările cu feribotul transport marfă ca cele din Heysham-Belfast sau Heysham-Dublin sunt ideale pentru remorci neînsoțite.

Holyhead to Dublin freight ferry routeCea mai scurtă și binecunoscută rută de feribot către Republica Irlandeză este din Țara Galilor către Irlanda. Ruta folosită cel mai des este Holyhead-Dublin. Există doi operatori pe această rută-Irish Ferries și Stena Lines. Ambele companii de feribot operează 4 traversări zilnice către Irlanda pe această rută, cu o durată de 3 ore și jumate.

Aceste traversări cu feribotul sunt bine cunoscute pentru furgonete, camioane și remorci deoarece oferă un serviciu rapid, regulat și eficient. Pentru furgonete, Irish Ferries oferă un feribot rapid, numit Swift, traversarea durând mai puțin de 2 ore.

Puteți de asemenea să călătoriți din Pembroke-Rosslare cu Irish Ferries sau Fishguard-Rosslare cu Stena Line. Acestea sunt feriboturile ideale pentru a călătorii din Sud Vestul Angliei către Cork. Ambele servicii operează de două ori pe zi. Pembroke to Rosslare freight ferry route

Cea mai rapidă și binecunoscută rută din Nordul Irlandei este din Cairnryan, lângă Stranraer, în Scoția. Ruta Cainryan-Belfast este des folosită de către furgonete, deoarece traversează de 6 ori pe zi, și durata este de 2 ore. De cele mai multe ori, este cea mai ieftină variant pentru furgonete ca să ajungă în Nordul Irlandei. Feriboturile P&O operează un serviciu similar din Cairnrayan către Larne. Aceste rute sunt, de asemenea, potrivite pentru tiruri călătorind din Scoția către Nordul Irlandei.

Rezervați un feribot către Irlanda

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?