Stena Line logo

Update Stena Line - Lucrări esențiale de reasfaltare pe A77 Straids Pass (Cairnryan / Belfast Service)

ÎNCEPÂND DE DUMINICĂ, 10 DECEMBRIE 2023

Amey, la cererea Transport Scotland, efectuează lucrări esențiale de reasfaltare pe A77 la Straids Pass, la nord de Lendalfoot.

Lucrările vor fi efectuate utilizând o serie de închideri pe timp de noapte, între orele 20:00 și 6:00, în fiecare noapte, în două etape, de duminică, 10 decembrie, până miercuri, 20 decembrie 2023.

Vor urma închideri pe timp de noapte între duminică 10 decembrie și vineri 15 decembrie, fără lucrări pe timp de noapte în ziua de sâmbătă 16 decembrie și pentru alte trei nopți de închideri, de duminică 17 decembrie până marți 19 decembrie.

În plus, vor fi instalate semafoare temporare în timpul zilei pe durata lucrărilor.

O rută de ocolire semnalizată va fi în funcțiune pe durata acestor lucrări:

Traficul în direcția sud va ieși de pe A77 la sensul giratoriu Shallochpark și va intra pe A714, se va deplasa spre North Barnkirk, virând la dreapta pe drumul neclasificat spre South Barnkirk, apoi va vira la dreapta pe A75 și va continua spre vest spre Stranraer înainte de a intra pe A751 spre Innermessan, pentru a se reîntoarce pe A77 în direcția nord spre Cairnryan.

Traficul în direcția nord va urma A77 în direcția sud și va vira la stânga pe A751, apoi la stânga pe A75 în direcția est spre Newton Stewart, virând la stânga pe drumul neclasificat la South Barnkirk și pe A714 la North Barnkirk până la sensul giratoriu A77 Shallochpark, unde se va încheia această deviere.

Durata estimată a călătoriei prin această deviere este de o oră și 36 de minute. Vă rugăm să vă planificați călătoria în mod corespunzător și să acordați timp suplimentar, dacă este necesar.

Celelalte rute locale vor funcționa în mod normal.

Vă rugăm să rețineți că toate schemele depind de condițiile meteorologice și pot fi anulate sau reprogramate în cazul în care condițiile meteorologice nu sunt favorabile.

Stena Line

11 Decembrie 2023

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?