P&O Ferries logo

Update P&O Ferries - Transformarea procesului din terminalul Europoort cu Fastgate

Suntem încântați să anunțăm lansarea celei mai recente îmbunătățiri a serviciilor noastre - sistemul "Fastgate". Acest design inovator, care se bazează pe progresul adus de sistemul nostru Terminal Operating System (Sistem de Operare a Terminalelor/TOS) în Europoort, este menit să transforme procesele de la poartă pentru o excelență operațională, cu timpi de procesare semnificativ mai rapizi și o experiență mai eficientă la terminalul expedierilor fără întârziere.

Sistemul Fastgate este alcătuit din trei elemente:

Un portal înainte de poartă care va analiza toate vehiculele care intră și ies din terminal, oferind măsurarea ANPR (recunoașterea automată a plăcuțelor de înmatriculare) a vehiculelor și o captură completă de 360 de grade a vehiculului și a stării unității.
Un chioșc de autoservire care oferă o interfață de utilizator în mai multe limbi pentru ca șoferii să poată intra/ieși sau să poată efectua un check-in pentru o cursă.
Un sistem automat de bariere care asigură intrarea sau ieșirea fără întreruperi din terminal.
Această abordare comprehensivă are scopul de a vă oferi un proces de intrare și ieșire fără probleme, eficient și sigur, reducând timpii de așteptare și optimizând fluxul traficului în cadrul terminalelor noastre.

Aceste inovații vor aduce unele schimbări în ceea ce privește modul în care șoferii intră și ies din terminal și nivelul de informații necesare înainte de sosire. În săptămânile următoare vom oferi îndrumări detaliate și sprijin pentru a vă ajuta pe dvs. și pe șoferii dvs. să vă adaptați la orice noi procese. Așteptați în curând alte comunicări din partea noastră, care să prezinte aceste schimbări și modul în care vă putem ajuta.

Sistemul Fastgate este dovadă a devotamentului nostru pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră, deoarece ne străduim în permanență să ne îmbunătățim atât operațiunile noastre maritime, cât și cele de la țărm, pentru a vă depăși așteptările.

P&O Ferries

23 Ianuarie 2024

Caută și Rezervă

Mar, 5 Mar 2024
Mie, 6 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?