DFDS logo

Update DFDS - Embargo pentru încărcături anormale: 9-10 martie și 16-17 martie între orele 18:00 și 08:00 GMT (numai din Dover)

Am fost avizați de către autoritățile portuare din Dover că, din cauza reamenajării sensului giratoriu de la Eastern Docks, a fost impus un embargo asupra transporturilor de încărcături anormale din Dover începând de sâmbătă 9 și duminică 10 martie și, în plus, sâmbătă 16 și duminică 17 martie între orele 18:00 și 08:00 GMT.

Din păcate, în intervalul de timp menționat mai sus, nu putem accepta transporturi de încărcături anormale din Dover. Încărcăturile anormale de intrare (din Franța) pot fi expediate.

Vă rugăm să rețineți că încărcăturile anormale de intrare (din Franța) vor putea ieși din port prin intermediul benzii de marfă sud / Olympic Way.

Mai mult, vă rugăm să rețineți că autoritatea portuară din Dover va dirija pe contrasens tot traficul de intrare în port doar prin partea de sud a sensului giratoriu de pe Jubilee Way. Toate vehiculele care accesează portul vor trebui să se deplaseze pe această cale între orele 20:00 - 06:00 GMT în ambele nopți. Traficul care sosește între aceste ore prin A20 va fi deviat de pe York Street, prin oraș, prin Whitfield Hill pentru a urma ruta A2 către port.

Deși această situație nu se află sub controlul nostru, vă rugăm să ne acceptați scuzele pentru orice neplăcere pe care v-ar putea-o cauza dvs. și afacerii dvs.

DFDS

08 Martie 2024

Caută și Rezervă

Sâm, 13 Apr 2024
Dum, 14 Apr 2024
Aveţi nevoie de ajutor?