Port of Helsinki map

Noua rută de transport și locație de check-in în portul Helsinki

Tallink & Silja Line

Începând cu 13 ianuarie 2020, toate vehiculele grele de transport din portul vestic din Helsinki vor fi direcționate să ajungă în port prin Tyynenmerenkatu. În viitor, atât sosirea cât și plecarea din port vor fi prin intersecția dintre Rionkatu și Tyynenmerenkatu.

Informați șoferii Dvs.

Vă rugăm să informați șoferii Dvs. cu privire la schimbarea rutelor de transport. Notați că vehiculele grele nu mai sunt permise să conducă prin Länsisatamankatu în zona portului.

Fără zone de Așteptare pentru Vehiculele grele de transport.

Nu mai există nici o zonă de așteptare pentru vehiculele grele de transport. În schimb, vehiculele de marfă și remorcile sunt admise în port în ferestre de timp de câteva ore fiecare. Unitățile de marfă vor aștepta îmbarcarea în câmpurile zonei închise a cheiului. Vă rugăm să rețineți că nu este permisă nici o parcare nicăieri în întreaga zonă Jätkäsaari.

Check-in nou la marfă de luni 13 ianuarie

În zona internă a portului, vor fi amplasate noi porți de check-in pentru marfă și benzi de așteptare în zona cheiului. Check-in-ul de marfă va fi mutat în noua sa locație, luni 13 ianuarie, începând cu plecările de la 07:30.

Tallink Silja Cargo

Eckero Line

Actualizarea rutei de transport către portul Helsinki și a locației de check-in

16 Ianuarie 2020

Caută și Rezervă

Vin, 29 Mar 2024
Sâm, 30 Mar 2024
Aveţi nevoie de ajutor?